0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Aflevering 5 podcastserie: Gewenst en overbodig leiderschap

In deze aflevering van de Supportorganisatie nemen we je mee in het onderwerp gewenst en overbodig leiderschap.

Aflevering 5: Ongewenst en overbodig leiderschap

Jirtsin en Gieljan praten in deze aflevering over wendbaarheid van organisaties, leiderschap en waar je als professional van meerwaarde kan zijn bij (maatschappelijke) vraagstukken die open liggen.

In moderne organisaties is persoonlijk leiderschap even belangrijk als leiderschap. Leiderschap is niet iets van alleen leidinggevenden, maar begint bij wat een team en organisatie nodig hebben.  En er is een groot verschil tussen leiding geven en leiderschap bieden. Wanneer je hier niet scherp op bent, ontstaat al snel overbodig leiderschap. Jirtsin legt uit hoe dit zit.

De podcast is ook te vinden op Spotify en Apple podcast. Zoekterm ‘De Supportorganisatie’.

Andere afleveringen beluisteren?

Deze aflevering maakt deel uit van de podcastserie De SuppoLeiderschap is niet iets van alleen leidinggevenden, maar begint bij wat een team en organisatie nodig hebben >>rtorganisatie. Klik hier om naar alle afleveringen te gaan.

Goh. Interessant deze podcasts!

Wil je op de hoogte blijven zodra we een nieuwe aflevering online hebben staan? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je een onderwerp die je graag een keer ziet terugkomen in deze podcastserie? Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met me op!

Gieljan Scholing

06 810 600 54
gieljan@plato.nl