0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

5e editie Ambtenarencross: inschrijving is geopend!

Op 28 januari 2018 is het tijd voor de Ambtenarencross. De Ambtenarencross bestaat 5 jaar en dit gaan we natuurlijk vieren. Ben je werkzaam bij een gemeente, provincie, waterschap, veiligheidsregio, het onderwijs, de politie, defensie, werkvoorzieningsschap of werk je voor een andere overheidsinstantie? Dan wil je dit zeker niet missen! Je bent van harte welkom om mee te doen. Trommel al je collega’s op en meld je aan! 

De Ambtenarencross is een spectaculaire hardloopcross over een uitdagend parcours met onverharde bospaden, een zandstrand en met als toetje een pittige beklimming! De organisatie is in handen van de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen. Naast Nederlandse collega’s nodigen wij ook onze Duitse collega’s van harte uit om aan de start te verschijnen. De loopafstanden zijn 5 km, 10 km en een jubileumafstand van circa 20-22 km.

Deze editie vindt weer midden in de Drentse natuur plaats, in de prachtige omgeving van het recreatiegebied Schoonhoven in Hollandscheveld. Vorig jaar liepen we tijdens het mooie weer in een prachtig decor, zoals je kunt zien op onderstaande foto’s. Dit jaar hopen we natuurlijk weer op zulke weersomstandigheden!

De inschrijving is inmiddels geopend, dus meld je aan via www.ambtenarencross.nl