0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

24 mei: Inspiratiesessie Jong Talent On Stage

Jij weet het vast ook wel; jong talent in je organisatie is belangrijk. Het houdt je organisatie ‘bij de tijd’ en vitaal en je voorkomt hiermee vergrijzing. Jong talent is enthousiast, onbevangen, leergierig, vol energie en flexibel. En als je de creativiteit van jongeren mixt met de ervaring van oudere werknemers kom je op de beste ideeën.

Maar het is een hele klus om jong talent te werven. En als je ze binnen hebt om ze vervolgens ook te behouden. Ze gaan snel weer weg of komen langdurig ziek thuis te zitten.

Hoe ga je hiermee om?
Hoe trek je jong talent aan?
Hoe zorg je ervoor dat jong talent binnen de organisatie behouden blijft?

Vragen waar wij je graag bij helpen.

Inspiratiesessie Jong Talent On Stage

Expertisecentrum Plato organiseert op donderdag 24 mei een inspiratiesessie voor HR-managers, bestuurders en directeuren van maatschappelijk georiënteerde organisaties om te bespreken hoe je jong talent aantrekt en behoudt. Jirtsin Beenhakker, Karin Kroesbergen en Max van de Velde geven over dit onderwerp een lezing, elk vanuit hun eigen expertise.

Gezamenlijk gaan we ons verwonderen, we gaan discussiëren en elkaar inspireren. Van en met elkaar leren.

Heb je nu al een bepaalde vraag of stelling over dit onderwerp? Mooi! Graag ontvangen we je vraag of stelling voorafgaand, zodat we deze tijdens de sessie kunnen behandelen. En jij antwoord kan krijgen op een vraag die in jouw organisatie leeft.

Datum: donderdag 24 mei 2018
Tijd: 15.00 – 17.45 uur
Locatie: Toldijk 1, 7901 TA Hoogeveen
Kosten: Gratis*

*We vinden het belangrijk om onze expertise met jou te delen. Zodat wij jou daarmee op weg kunnen helpen. Daarom bieden we deze inspiratiesessie gratis aan.

Programma
15.00: Inloop
15.15: Welkom en opening
15.30: Lezing:
1 – Wat doet/drijft jong talent?
2 – Hoe trek ik jong talent aan?
3 – Oplossingen Expertisecentrum Plato
16.45: Inhoudelijke discussie
17.15: Borrel en napraten
17.45: Einde

Aanmelden

Klaar om de volgende stap te nemen rondom jong talent? Je te laten inspireren hoe je vergrijzing tegen kan gaan en je met jong talent om moet gaan? Meld je dan aan bij Max van de Velde: max@expertisecentrumplato.nl. Aanmelden kan tot 17 mei.

Vol = vol
We hebben een maximum gesteld van 15 personen. Een niet al te grote groep, zodat we met elkaar het gesprek aan kunnen gaan.