0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

12 juli: bijeenkomst voor (bijna) afgestudeerden

Toe aan je eerste échte baan?
Afgestudeerd, en dan…

Je bent afgestudeerd of bezig met de laatste loodjes van je studie. Het is (bijna) zover: op naar je eerste baan! Donderdagmiddag 12 juli organiseren wij een gratis bijeenkomst die jou gaat helpen bij de start van je carrière. We hebben maar één voorwaarde; je interesse ligt bij maatschappelijk georiënteerde organisaties.

Dynamische werkomgeving met oog voor persoonlijke ontwikkeling

Je interesse ligt bij maatschappelijk georiënteerde organisaties. Omdat je het belangrijk vindt om maatschappelijk je steentje bij te dragen. Of je wilt graag weten hoe het is om bij de overheid te werken. Uit eigen ervaring kunnen we je al vertellen dat werken voor een maatschappelijk georiënteerde organisatie veelzijdig is. Er is meer dynamiek dan je verwacht en er is veel mogelijkheid om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Zorg dat jouw eerste baan een succes wordt

Uit onderzoek blijkt dat een eerste baan vaak tegenvalt. Dat gaat jou niet gebeuren toch!? Vaak is er een kloof tussen de verwachtingen en de realiteit. Zaak dus om op dit moment al stil te staan bij jouw verwachtingen. Welke baan past bij jou? Wat is voor jou belangrijk in je eerste baan? Vragen waar wij jou graag bij helpen.

Inspiratiebijeenkomst (bijna) afgestudeerden

Op donderdag 12 juli a.s. organiseren wij een inspiratiebijeenkomst om je inzichten te geven voordat je actief op zoek gaat naar je eerste baan. Ervaringen van jonge talenten die bij maatschappelijk georiënteerde organisaties werken worden gedeeld. De kansen die daar liggen. Vervolgens ga je zelf aan de slag door te bepalen welke baan bij jou past en wat voor jou belangrijk is in je eerste baan.

Datum:   donderdag 12 juli 2018
Tijd:         15.15 – 17.15 uur
Locatie:   Hoogeveen, Toldijk 1 (5 minuten lopen vanaf het treinstation)
Kosten:   geen

Aanmelden

Klaar om je te gaan richten op je carrière? Zorg dan dat je erbij bent! Meld je dan aan door een mail te sturen naar karin@expertisecentrumplato.nl.
Kun je niet op deze dag? Geen probleem, we organiseren regelmatig deze inspiratiebijeenkomsten. Houd onze site in de gaten of volg ons op Facebook of LinkedIn en schrijf je gewoon een volgende keer in!

Wie zijn wij?

Expertisecentrum Plato is een jong en snel groeiend expertisecentrum voor maatschappelijke organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in gedrag in organisaties en afhankelijk van de verwondering die we tegenkomen zetten we onze dienstverlening. Wat treffen we aan in een team of organisatie en waarom gaat het hier zoals het gaat? Onze dienstverlening bestaat uit het werken IN en AAN organisaties. Het ene moment werken we keihard mee IN de organisatie om zaken te verbeteren voor onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan interim-management, advies en projectleiding. Het andere moment werken wij AAN de organisatie om de interne en externe prestaties en samenwerking te optimaliseren. Voorbeelden hiervan zijn DISCOVER trainingen, onze methodiek voor zelforganisatie of coaching op persoonlijk leiderschap.

Regelmatig hebben wij vacatures voor een junior functie binnen een maatschappelijk georiënteerde organisatie. Je treedt bij de organisatie in dienst en indien mogelijk wordt de persoonlijke ontwikkeling door Expertisecentrum Plato begeleid. Een ideale combinatie van werken en blijven leren.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met mij op.
Karin Kroesbergen

06 - 523 763 55
karin@plato.nl