0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Jong Talent on Stage

Binnenkort start je met het laatste onderdeel van je studie: je eindstage of afstudeeropdracht. Een spannende periode want je diploma is bijna binnen handbereik! Tijdens je stage of afstudeeropdracht bieden wij je een interessant programma aan waar je gratis aan kan deelnemen en die jou veel extra’s gaat geven. Middels dit programma krijg je inzicht in je eigen persoonlijkheid en ontwikkeling en bouw je alvast aan een netwerk die uitstekend van pas komt op het moment dat je een baan gaat zoeken. En misschien krijg je je eerste baan wel zomaar in je schoot geworpen. Dat klinkt nog eens interessant, of niet dan!? We hebben maar één voorwaarde; de organisatie waar je stage loopt of een afstudeeropdracht bij doet is maatschappelijk georiënteerd.

Waarom dit programma?

Wij geloven in jong talent. In de meerwaarde die zij kunnen bieden. Jong talent is enthousiast, onbevangen, leergierig, vol energie en flexibel. In nauwe samenwerking met overheden en maatschappelijke organisaties willen wij al tijdens de laatste periode van de studie jong talent scouten, boeien en binden. Zo krijgen we jong talent al vroeg in beeld, waarbij de focus op het talent ligt. Het opdoen van ervaring komt gaandeweg wel. Dit hebben we geconcretiseerd in het programma Jong Talent on Stage.

Programma Jong Talent on Stage

Elk half haar (september en februari) starten wij met het halfjaarlijkse programma Jong Talent on Stage. Het programma is opgedeeld in de drietal thema’s; Wie ben ik?, Wat wil ik? en Wat kan ik?. Middels interactieve bijeenkomsten die zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden krijg je inzicht in deze vragen. Daarnaast vindt er een intellectuele verdieping plaats aan de hand van een masterclass. De details van het programma staan op de volgende pagina. De details van het programma kan je vinden bij de downloads.

Voordelen voor jou als deelnemer

Voordelen voor de organisatie

Deelnemers over Jong Talent on Stage

Deelname is kosteloos

Het programma bieden wij geheel kosteloos aan. Voorwaarde is wel dat je als organisatie maatschappelijke georiënteerd bent en je minimaal één stagiair(e) of afstudeerstudent aanmeldt. Daarnaast help je actief mee in het promoten van het programma; intern door bijvoorbeeld meer stagiaires/afstudeerders te enthousiasmeren en extern door andere organisaties op de hoogte te brengen en het programma te promoten op social media. Tenslotte stel je een ruimte bij jouw organisatie beschikbaar voor bijeenkomsten van het Jong Talent on Stage programma.

Goh! Tof dat ik zo’n programma kan volgen tijdens mijn afstuderen. Daar wil ik meer over weten! 

Ben jij een jong talent, vind jij je eigen ontwikkeling belangrijk en wil jij ook alvast aan de slag met jouw toekomst? Neem dan contact met me op. Ik kan je meer informatie geven, je vragen beantwoorden en ervoor zorgen dat je aangemeld wordt voor het programma.

Paul Bossina

06 212 712 99
paul@plato.nl

Programma Jong Talent on Stage

Meer informatie over het programma

Download