0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Webinar Eerste hulp bij zelforganisatie

Deze webinar is afgelopen. Wil je de webinar terugkijken? Vul onderstaand contactformulier in om de replay link te ontvangen.


  *verplicht veld


  Webinar Eerste hulp bij zelforganisatie

  Zelforganisatie is een trend van de laatste jaren bij vele organisaties. De voordelen lijken groot te zijn: meer zelfstandigheid, vrijheid, bewegingsvrijheid en minder controle en hiërarchie. De motieven om voor zelforganisatie te kiezen als vorm zijn echter verschillend: een wens, meegaan met ontwikkelingen, omdat het goed past of soms uit noodzaak vanwege bezuinigingen. Hoewel sommige teams nadrukkelijk om zelforganisatie vragen, overkomt het andere teams en moeten zij zich maar redden. Eenmaal in de praktijk worden de voordelen van zelforganisatie op den duur verwarrend, conflicterend en het resultaat staat onder druk.

  In deze webinar bieden wij eerste hulp bij zelforganisatie aan. We delen onze praktijkervaringen met jou, zodat je beter en meer wendbaar aan het werk kan met zelforganisatie.

  Onderwerpen tijdens de webinar ‘Eerste hulp bij zelforganisatie’

  Praktische informatie

  Datum: donderdag 29 april 2021
  Tijd: 15:30-16:30 uur
  Door: Edwin Melinga en Gieljan Scholing

  Aanvraag replay link

  De webinar is reeds geweest. Vul onderstaand formulier in om de replay link te ontvangen.


   *verplicht veld

   Goh. Interessant deze webinar!

   Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met mij op. Ook als je meer behoefte hebt aan een 1 op 1 sessie met mij; bel of mail me dan gerust!

   Gieljan Scholing

   06 810 600 54
   gieljan@plato.nl