0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Robert Fortgens

Robert in het kort

Contactgegevens

06 – 34234881
robert@plato.nl

Robert stelt zich graag aan je voor

In de rol van adviseur, leidinggevende, gecertificeerd DISCOVER consultant, trainer, coach, veranderaar en klankbord kun je me zowel op kortere als langlopende opdrachten tegenkomen.

Mijn ruime ervaring deed ik op bij zowel kleinere als grote organisaties, waaronder de publieke sector (gemeenten, woningcorporaties, voormalig Arbeidsbureau), Ingenieursbureaus, zakelijke dienstverlening, maar ook in sectoren als Machinebouw, Installatietechniek en Telecom.

Zolang de nadruk ligt op HR-professionalisering of organisatieverandering, loopbaan-, verbeter- of uitstroombegeleiding, werving & selectie, zelfsturende teams/teambuilding/-ontwikkeling of HR-trainingen voor het lijnmanagement, voel ik me als een vis in het water.

Plato en ik werken sinds 2018 samen: we ontdekten al snel dat we in visie en uitvoering goed bij elkaar passen. Zo delen we het streven naar pragmatische oplossingen met langetermijneffect, durven we ‘om te denken’ en schakelen we snel met een goed oog voor hoofd- en bijzaken. Daarbij luister en analyseer ik en geef ik terug. Ik motiveer en beïnvloed en pak daarbij natuurlijk ook impopulaire zaken op: weglopen is voor mij geen optie. Net zomin als opgeven.

En als ik niet werk? Dan trek ik er graag op uit in Italië en Schotland en houd ik mezelf fit met fitness/cardio en zwemmen. Wel mag ik die goede gewoontes ook graag ondermijnen met een mooie whiskey of goed glas wijn.