0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Succesvolle intervisie

Samen leren groeien! Vanuit die gedachte werken Expertisecentrum Plato en het Expertisecentrum van de gemeente Emmen al geruime tijd als Advies- en consultancybureau en overheidsorganisatie succesvol samen. Het uitwisselen van mobiliteitskansen over en weer en het ontwikkelen van het Careership (zie de introfilm op onze website) zijn hier mooie resultaten van!

Het volgende resultaat van deze samenwerking ligt nu voor u: een leidraad voor succesvolle intervisie. Expertisecentrum Plato en de gemeente Emmen hebben het voortouw genomen om in de regio Midden/Noord talentvolle intervisiegroepen bijeen te brengen. Het doel hiervan is om actief leren, verdieping, collegialiteit en netwerken te bevorderen. En dat op een praktische en laagdrempelige wijze. De eerste groep van acht managers uit diverse overheidsorganisaties is reeds gestart!

Wij laten iedereen graag meedelen in onze ervaringen en expertise en bieden u daarom gezamenlijk graag dit boekje aan: een handzame leidraad voor succesvolle intervisie. Het biedt inzicht in de mogelijkheden en het nut van intervisie, en geeft praktische tips voor het toepassen van intervisie binnen uw organisatie.

Delen is het nieuwe hebben! Laat deze leidraad opnieuw een voorbeeld zijn van doelgerichte co-creatie tussen markt en overheid: samen staan we ervoor om persoonlijke ontwikkeling naar een hoger plan te tillen.

Indien u wilt deelnemen aan een regionale intervisiegroep of ondersteuning wenst bij uw intervisie, neem dan contact op met Expertisecentrum Plato.

We wensen u veel plezier en voldoening bij het gebruik van deze leidraad!

Klik op de afbeelding om het boekje te downloaden.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met mij op.
Jirtsin Beenhakker

 

06 - 291 686 66
jirtsin@plato.nl