0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Resultaat careership groep 3: persoonlijke ontwikkeling en groei


Onze careership groep 3 heeft gisteren de laatste bijeenkomst gehad. Onder het genot van allerlei lekkere high tea versnaperingen heeft iedereen een presentatie gegeven over het persoonlijke proces van het afgelopen jaar. Mooie verhalen, een lach en een traan en vooral veel persoonlijke ontwikkeling en groei met concrete stappen in zijn of haar loopbaan. Variërend van een nieuwe baan buiten de eigen organisatie tot een nieuwe baan binnen de eigen organisatie en van een tijdelijke detachering tot een gedeeltelijk nieuw takenpakket. Mooie resultaten dus!

Status careership groep 4

De careership groep 4 boekt ook al mooie resultaten. Onlangs hebben onze collega’s Nynke en Martin een training gegeven aan de deelnemers op gebied van LinkedIn en CV. Onderwerpen zoals hoe kan je je profileren op LinkedIn, hoe kun je je netwerk inzetten en vergroten en tips en trucs over je CV zijn hierbij aan de orde gekomen. Momenteel vinden de individuele coachgesprekken plaats en maken ze zich op voor de actieve fase naar buiten die start in maart. Die heeft voor een ieder een andere invulling: stage, werkervaringsplek, netwerken, solliciteren, opleiding, cursus of een eigen bedrijf starten.

Start careership groep 5 in april

Maar er is meer te melden over het careership! In april starten we namelijk met een nieuwe groep en er zijn nog een aantal plekken vrij. Wil jij je verder ontwikkelen of wil je eens iets ander proberen in je loopbaan? Wij kunnen je daarin begeleiden. Neem contact op met Paul, hij kan je er alles over vertellen! Zie hieronder meer informatie over zijn contactgegevens.