0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Plato groeit! Dus we zoeken nieuwe collega’s…

Zet een paar enthousiaste consultants bij elkaar, geef ze een gezonde dosis uitdaging, ruimte om te groeien, fijne samenwerking en plezier in hun werk. Wat krijg je dan? Een dikke groeispurt! Dus wij hebben opnieuw versterking nodig. We zoeken jonge professionals die zich willen ontwikkelen tot expertiseconsultants én een commercieel ingestelde recruitment & sales consultant. We lichten graag even toe wat werken voor Plato inhoudt. Ben je enthousiast? Onderaan dit bericht vindt je de links naar de vacatures.

Wat is Expertisecentrum Plato?

Expertisecentrum Plato is een jong en gestaag groeiend bedrijf (ca. 20 vaste medewerkers) dat zich richt op Human Capital Development. Of in gewoon Nederlands, ontwikkeling van mens en organisatie dus! Dit doen we vooral voor maatschappelijke organisaties, zoals (semi)overheden, zorgaanbieders en onderwijsinstellingen en dit doen we op allerlei vakgebieden.

Onze stijl is in alle opzichten als ‘netwerk- en relatiegericht’ te typeren. We hebben duurzame relaties met onze opdrachtgevers en werken vraaggericht. Daarom zijn we ook een Expertisecentrum; bij iedere vraag of behoefte kunnen we passende expertise of dienstverlening leveren.

Werken nieuwe stijl

Bij Plato werken we volgens ‘nieuwe stijl’: Werkplek en werktijden bepaal je zelf, veel van onze interne afstemming gaat via Whatsapp, korte stand-ups of verdiepingsessies met collega’s.
Arbeidsvoorwaarden worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen. We hebben geen cao, voorschriften, regelingen of gedragsregels. We hebben wel kernwaarden, verantwoordelijkheden, ambities en vooral veel humor en plezier. Functionele aansturing kennen we niet, wel spreken we met elkaar heldere doelen en verantwoordelijkheden af. We helpen elkaar om deze doelen te bereiken. Oh ja, we werken volledig met Apple dus Windowskenners moeten doorgaans even ‘resetten’ de eerste weken. Om snel te integreren binnen Plato bieden we je aan om met het opleidingsprogramma van Jong Talent mee te draaien. Persoonlijke coaching vormt een vast onderdeel van dit programma.

Wat verwachten we van jou?

Bij Plato is het van groot belang dat je zelfstandig bent en dat je een groot zelfstartend vermogen hebt. Je beschikt over up to date expertise op jouw vakgebied en weet deze in te zetten bij de opdrachtgever. Je bent ambitieus, leergierig ervaart de gezonde druk van een verantwoordelijkheidtarget als een extra stimulans.
Ons motto is ‘samen leren groeien’. Dit betekent dat je tegen een gezonde dosis feedback kunt en dat je tegelijkertijd ook niet schroomt om feedback te geven aan je collega’s. Je hebt de ambitie om een expertiseconsultant te worden: dit gaat met vallen en opstaan en is niet altijd makkelijk, dus we verwachten een stevige persoonlijkheid. Ten slotte is het belangrijk dat je zelf de lead neemt in je ontwikkeling. Persoonlijk leiderschap staat bij ons centraal. Ieder kwartaal heb je hierover een coachend en faciliterend gesprek met de directie.

Lijkt het je wat? Bekijk de vacatures en solliciteer dan snel, maar in ieder geval voor 23 juni.

De vacatures vind je hier en hier.