0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Masterclass Zelforganisatie 11-10 en 24-10

Vanwege een aantal afmeldingen op 24-10 zijn er weer een paar plekken beschikbaar voor de masterclass zelforganisatie! 


Wegens succes herhaald! Eerder dit jaar organiseerden we een masterclass over zelforganisatie. Binnen no-time zat deze vol. Vandaar dat we de masterclass herhalen op 11 en 24 oktober. Op 24 oktober komt spreker Chris van Hoeve zijn ervaringen over zelforganisatie binnen de gemeente Berkelland met jullie delen. Meld je snel aan, want vol = vol!

Uitnodiging masterclass zelforganisatie

Zelforganisatie is hot. Het leidt in sommige organisaties zelfs tot hype-achtige ingrepen zoals het geheel verwijderen van (bijna) alle leidinggevenden.

Maar het elimineren van management en teams de ruimte geven is niet voldoende om zelforganisatie te laten slagen. Zelforganisatie is een middel om resultaat te bereiken, maar zeker geen doel op zich. Expertisecentrum Plato begeleidt en adviseert diverse organisaties in het proces van zelforganisatie. Deze kennis en ervaring delen we graag met jou in de vorm van een korte Masterclass.

Masterclass zelforganisatie – 11 of 24 oktober

Expertisecentrum Plato organiseert op donderdag 11 oktober en op woensdag 24 oktober een masterclass zelforganisatie voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp. De enige voorwaarde is dat je werkzaam bent bij een maatschappelijk georiënteerde organisatie. Per masterclass zijn er slechts 12 plaatsen beschikbaar. Expertiseconsultants Jirtsin Beenhakker en Edwin Melinga geven je tijdens de masterclass inzicht in de volgende onderwerpen:

Ervaringsdeskundige zelforganisatie Chris van Hoeve

Tijdens de masterclass op 24 oktober hebben we een extra spreker. Chris van Hoeve schuift namens de gemeente Berkelland aan om zijn ervaringen omtrent zelforganisatie met jullie te delen. Wij ondersteunen o.a. deze organisatie in hun proces van zelforganisatie.

Behandeling van jouw casus

Tijdens de masterclass vinden we het belangrijk om aansluiting te hebben bij jouw vragen rondom zelforganisatie. Heb je nu al een bepaalde vraag of casus over dit onderwerp? Mooi! Graag ontvangen we die van je, zodat we onze expertise en ervaring tijdens de masterclass kunnen koppelen aan de praktijk binnen jouw organisatie.

Overige informatie

Datum: donderdag 11 oktober (nog paar plekken vrij) of woensdag 24 oktober (vol)
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Toldijk 1, 7901 TA Hoogeveen
Kosten: geen*

*Wij delen graag onze expertise met jou. Deze masterclass zelforganisatie bieden wij daarom éénmalig kosteloos aan. Er zijn slechts 12 plekken beschikbaar. Voorwaarde voor deelname is dat je actief deelneemt en mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan zorg je tijdig voor een goede vervanger uit je eigen organisatie. Maximaal 2 deelnemers per organisatie.

Aanmelden

Ben jij erbij? Meld je snel aan (vol = vol), door een mail te sturen naar elsemieke@expertisecentrumplato.nl.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met mij op.
Jirtsin Beenhakker

06 - 291 686 66
jirtsin@plato.nl