0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Harrie Aardema komt Expertisecentrum Plato versterken!

Mr. dr. Harrie Aardema en Jirtsin Beenhakker MSc; ze kennen elkaar al jaren en delen de passie voor gedrag in organisaties, leiderschap en organisatie-inrichting. Beiden publiceren hier graag over en hebben de ‘drive’ om organisaties en leiders handvatten te bieden in wat wel of niet werkt en waarom.
Per september gaan ze intensiever samenwerken en komt Harrie het team van Expertisecentrum Plato als Senior Consultant versterken.

Wie is Harrie Aardema?

Harrie Aardema (1954) werkte van 1996 tot 2016 als senior adviseur – later ook partner – bij het advies- en managementbureau BMC. Daarnaast was hij van 2005 tot 2014 bijzonder hoogleraar ‘publiek management, in het bijzonder in relatie tot vernieuwingen in organisatie en bedrijfsvoering’ aan de Open Universiteit Nederland.

Zijn passie ligt bij ‘de organisatie van de toekomst ‘. “Maatschappelijk zijn grote veranderingen gaande. Qua organisatieontwikkeling betekent dit: ‘de professional centraal’ in ketens en netwerken, samenwerkend vanuit ‘flexibele teams’, ondersteund door ‘situationeel leiderschap’ en ‘realtime PIJOFACH-informatie op maat’.

Van alle betrokkenen (politiek, bestuurlijk en ambtelijk) wordt een andere rolinvulling gevraagd: van inhoud, aanbod en bepalen naar spelregie, vraag en anderen in hun kracht zetten. Aan de realisatie daarvan lever ik graag een bijdrage”, aldus Aardema.

Dit gaat Harrie doen bij Expertisecentrum Plato

Harrie Aardema is een zeer scherpe analyticus, die moeiteloos complexe zaken vanuit een ‘evidence based-benadering’ tot een overzichtelijk geheel weet te maken. Vanuit de rol als Senior Consultant gaat hij zich voor Expertisecentrum Plato vooral richten op de thema’s organisatieontwikkeling, leiderschap en cultuur en planning en control. Dit doet hij naast zijn activiteiten als zelfstandig organisatieadviseur. Ook zijn Harrie en Jirtsin samen reeds gestart met het schrijven van een boek over de bovenstroom en onderstroom van organisatieverandering. Dit zal naar verwachting in 2017 gereed zijn.

Expertisecentrum Plato is trots Harrie Aardema in het team te mogen verwelkomen! U kunt Harrie per 1 september bereiken op harrie@expertisecentrumplato.nl

Berichten naar aanleiding van de komst van Harrie
Consultancy.nl – “Harrie Aardema verbindt zich aan Expertisecentrum Plato”

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.

info@expertisecentrumplato.nl of 06 – 212 71 299