0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Expertisecentrum Plato gaat samenwerken met Staatvandienst!

Expertisecentrum Plato gaat samenwerken met Staatvandienst. Deze samenwerking gaat plaatsvinden op het gebied van mobiliteit, re-integratie en outplacement. Dit zal veelal gaan om van werk-naar-werk trajecten.

Staatvandienst, met een hoofdkantoor in Deventer, werkt veel in Midden en Oost-Nederland. Met haar outplacement en re-integratietrajecten boeken zij bovengemiddeld veel succes met het plaatsen van mensen uit diverse organisaties. Met als gevolg een hoge klanttevredenheid, waardoor steeds meer organisaties met Staatvandienst willen samenwerken.

Expertisecentrum Plato heeft een sterk netwerk in Noord en Oost-Nederland. Plato is een expertisecentrum. Met andere woorden, een breed dienstenpakket waar je als organisatie altijd terecht kan met je uitdagingen, problemen of vragen. Expertisecentrum Plato heeft op deze onderwerpen een antwoord. De specialismen van Plato zijn op het gebied van Jong Talent, HRM en Management- en Organisatievraagstukken.
Het verschil ten opzichte van de rest? Dat zit in de mensen.

Dezelfde kernwaarden

Zowel Expertisecentrum Plato als Staatvandienst streven kwaliteit na. ‘Het verschil zit in de mensen’ is het motto van Plato en hier gaat het Staatvandienst ook om. Beide organisaties delen de positieve inslag van werken, het eerlijk zijn naar elkaar en de klanten toe kunnen zijn en een zo optimaal mogelijke oplossing kunnen bieden.

De koppeling van elkaars netwerk en expertisegebieden maakt dat een samenwerking als kansrijk beschouwd wordt door beide partijen. Het delen van kernwaarden maakt dat we geheel op een lijn zitten en dit een samenwerking vruchtbaar maakt!

Expertisecentrum Plato en Staatvandienst werken per direct officieel samen.

Bedrijfsprofiel Staatvandienst

Staatvandienst begeleidt werkzoekende- en verzuimende werknemers op weg naar nieuw, passend en duurzaam werk.
Staatvandienst is een landelijke re-integratie & outplacement organisatie, met een sterke regionale focus op de arbeidsmarkt. De consultants van Staatvandienst werken exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de taal van de regio en kennen de regionale arbeidsmarkt. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van coaching, re-integratie en outplacement en beschikken over een uitgebreid en stevig netwerk. Het plaatsingsresultaat is bovengemiddeld, de klanttevredenheid is hoog. Staatvandienst werkt in opdracht van werkgevers, inkomensverzekeraars, arbodiensten, UWV en gemeenten.

Meer informatie: www.staatvandienst.nl

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Expertisecentrum Plato.

info@expertisecentrumplato.nl of 06 – 212 71 299