0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Deelnemers over Jong Talent on Stage

De eerste groep van ons programma Jong Talent on Stage is klaar om de arbeidsmarkt op te gaan. Ze hebben het programma vol enthousiasme doorlopen en het heeft hun veel gebracht voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hieronder een aantal reacties van de deelnemers over het Jong Talent on Stage programma:

Jong talent opgelet!

Komt er bij jou in het team een student die gaat afstuderen of heb jij een zoon/dochter, neef/nicht of ken jij iemand die gaat afstuderen? Breng hem/haar dan op de hoogte van ons programma Jong Talent on Stage. In februari starten we met een nieuwe groep. Een interessant programma gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling waar afstudeerders kosteloos aan deel kunnen nemen. Lees hier meer over het programma. 

Interessante mogelijkheid om jong talent te werven

Onlangs hebben de deelnemers van Jong Talent on Stage het programma afgesloten met een speeddate met potentieel nieuwe werkgevers. Voor deelnemende organisaties een mooie mogelijkheid om jonge talenten voor hun organisatie te werven. Is jouw organisatie ook op zoek naar jong talent? Lees hier de mogelijkheden om als organisatie kosteloos deel te nemen aan Jong Talent on Stage.