0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

4 nieuwe DISCOVER talentencoaches

Op vrijdag 13 december zijn er bij Plato 4 nieuwe DISCOVER Talenten coaches en trainers gecertificeerd! Alja, Gieljan, Mirjam en Sietze kunnen nu de talenten van mensen analyseren en daarmee een significante bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen!

Trainers Ryan Lim en Silvan Becker hebben de vier professionals in twee dagen opgeleid tot DISCOVER Talenten trainer en coach. Dit waren twee intensieve dagen in november en december, die qua kennis en coachingsvaardigheden veel diepgang kenden. Ontzettend nuttig!

DISCOVER Talenten

DISCOVER Talenten is een analyse en ontwikkelinstrument dat gericht is op het potentieel van mensen. De online DISCOVER talentest is gebaseerd op het wetenschappelijke werk van Robert S. Hartman en geeft zowel inzicht in de natuurlijke talenten alsook in de nog ongerealiseerde potentieel aan talenten. Wat zijn de talenten van een bepaald iemand en hoe ver is hij/zij in de ontwikkeling? En waar liggen kansen? De DISCOVER Talenten training is een aanvulling op de training van DISCOVER gedrag en drijfveren.

Uit een online DISCOVER talententest rolt een uitgebreide analyse die direct inzicht geeft in de externe en interne denkstijlen.
De externe denkstijl laat zien hoe je denkt als je naar de wereld om je heen kijkt. De interne denkstijl laat zien hoe je denkt als je naar jezelf kijkt.

Pas als je de echte talenten van mensen kent, kun je ze gaan helpen hun talenten zo authentiek mogelijk verder te ontwikkelen. Je kunt de uitgebreide analyse die uit een online talententest rolt gebruiken:

Bij het werven van het juiste talent
Bij het coachen en ontwikkelen van talent
Bij het plaatsen van talent in de juiste posities
Bij het versterken van talent
Bij het bouwen van high performance teams
Bij het behouden van talent
Bij het verhogen van de ROI van uw L&D-inspanningen