0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

2013: 8 zaken waar Plato trots op is

2013 is bijna voorbij wanneer wij dit schrijven… tijd voor een terugblik op dit mooie jaar. Want er is weer veel gebeurd! En veel waar we heel trots op zijn.

Zo zijn we trots op:
– werkgelegenheid! Werk is in de huidige tijd geen vanzelfsprekendheid (meer) voor iedereen. Wij zijn dan ook trots op de werkgelegenheid die we ook dit jaar weer hebben kunnen bieden aan diverse talentvolle mensen (en hun gezinnen). De fijne reacties die we veelvuldig kregen op onze oprechte manier van zaken doen, opdrachtgeverschap en werkgeverschap maken ons extra blij en ….. trots!

– dat we maatschappelijk iets betekenen voor mensen. In 2013 hebben onze trainees in Roemenië een schooltje opgeknapt en toegankelijk gemaakt voor arme Roma mensen. 20 kinderen kunnen nu naar school en konden dit eerder niet! Ook zijn we begonnen met een nieuw maatschappelijk project, namelijk het helpen van de voedselbank in Meppel. Daarnaast steunen we diverse goede (lokale) doelen en initiatieven. En hier zijn we trots op!

– dat we mensen met hun loopbaan kunnen helpen! Ook in 2013 hebben we weer een groot aantal coachingstrajecten mogen begeleiden. We hebben mensen weer in hun kracht gezet, naar (nieuw) werk begeleid en een loopbaanimpuls gegeven. Ook hebben we meerdere werving & selectietrajecten mogen begeleiden en de juiste mensen mogen selecteren voor banen. Onze persoonlijke ontwikkeltrajecten werpen hun vruchten af. Daarom geeft het ons zoveel voldoening dat we mensen met hun loopbaan mogen helpen en we zijn hier dan ook trots op!

– dat we dit jaar weer met bijzondere mensen hebben mogen samenwerken. Onze mensen, mensen die namens ons werken of waar wij veel mee samenwerken, zijn mooie mensen met unieke kwaliteiten en maatschappelijke ambities. Hier werken wij graag mee samen. We zijn in 2013 diverse samenwerkingen aangegaan, onder andere met Mastermind en Onderneem’t. Onze trainees zijn jonge, talentvolle mensen waarvan iedereen tot dusver ‘goed terecht’ is gekomen in een volgende baan en een prachtig ontwikkeltraject bij ons heeft mogen doorlopen. De ‘docenten’, gedreven vakprofessionals van het traineeship, doen prachtige toevoegingen aan de vakkennis van de trainees. Daarnaast sparren we regelmatig met mensen uit ons netwerk; dank dat jullie er voor ons zijn. Hier zijn we dus trots op!

– dat we DISCOVER leverancier zijn voor Noord- & Oost-Nederland. In maart 2013 zijn we DISCOVER leverancier geworden voor Noord- & Oost-Nederland. Met deze analyses en hulpmiddelen kunnen we mensen weer in hun kracht helpen of nog meer in hun kracht zetten. De diverse trainers en coaches kunnen mensen bewust maken van zichzelf, hun gedrag, drijfveren en talenten. We hebben in 2013 diverse trainingen mogen verzorgen voor mensen die ook met DISCOVER willen werken. Stuk voor stuk leuke en kundige mensen. Daarom een prachtige ontwikkeltool en dit maakt ons trots!

– dat we wederom positieve reacties hebben mogen ontvangen over onze uitstraling. We hebben een nieuwe website in gebruik genomen en zijn actief op de grootste sociale media (Facebook, Twitter en Linkedin). We merken dat onze nieuwtjes goed gelezen worden en dat de mensen goed op de hoogte zijn van wat we doen! We hebben ons pand aan de Toldijk weer een nieuwe uitstraling aan de buiten- en binnenkant gegeven en daarmee voelt ons kantoor nog meer ‘eigen’ aan. Ook in 2014 zullen we waarschijnlijk weer veelvuldig horen: “wat zitten jullie hier mooi!”. Ook daar mogen we best trots op zijn toch?

– dat we in 2013 diverse nieuwe innovaties hebben mogen introduceren. In 2013 zijn we onder andere gestart met DISCOVER, Talentships, de Loftrompet en voor 2014 liggen diverse innovaties op de plank. We blijven doorontwikkelen en proberen daarbij nog meer dienstverlening aan te bieden dan we al deden.

– wederom forse groei van Plato in dienstverlening en aantal medewerkers. We zijn dit jaar weer flink gegroeid in dienstverlening en het aantal medewerkers! We hebben dit jaar mooie opdrachten mogen uitvoeren met bestaande opdrachtgevers en tegelijkertijd hebben we nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Hierbij wensen wij iedereen het allerbeste voor 2014 toe! Dat we ook in het nieuwe jaar weer trots mogen zijn!

Het team van PLATO.