0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Haal meer uit je heidag!

Een heidag plan je niet voor niks in als team, MT of directie. Je hebt een aantal belangrijke thema’s met elkaar te bespreken en je wilt hierbij graag concrete stappen zetten als team. Dit vraagt om verbinding, verdieping en structuur. Plato is al 15 jaar deskundig en ervaren in het begeleiden van teamsessies en zorgt ervoor dat tijdens de heidag de juiste stappen gezet kunnen worden als team.

Mix tussen werkthema’s en activiteit

De heidag van Plato is een afwisselende en actieve dag die in samenwerking met Stichting Schaapskudde Ruinen daadwerkelijk op de heide plaatsvindt. Met de deskundige begeleiding van een consultant van Plato en de inzet van schaapsherder Michiel Poelenije en zijn schapen zorgen we voor een juiste mix tussen werkthema’s en activiteit.

Drie opties voor een unieke en energieke heidag

We hebben drie boeiende opties samengesteld die jouw heidag of teamontwikkeling versterken. Maatwerk is natuurlijk mogelijk, want we begrijpen dat geen enkel team of groep hetzelfde is. Waar de programma’s gelijk in zijn is dat het jullie als team of groep in beweging brengt, letterlijk en figuurlijk. Samen gaan we werken met de schapen en leggen de verbinding met jullie werkthema’s en specifieke uitdagingen. Lukt het jullie om de schapen door een parcours te geleiden? En lukt het jou om de hond met de juiste commando’s en lichaamstaal aan te sturen?

Uitgebreide informatie in de brochure

Benieuwd naar het uitgewerkte programma van de drie opties? Download hier de brochure voor een uitgebreide beschrijving.

Een hele dag zitten en je aandacht erbij houden, dat is niet iedereen gegeven. Frisse lucht, afwisseling, activiteit en inspiratie kunnen enorm bijdrage aan een succesvolle dag!

De locatie

De vergaderlocatie bevindt zich direct naast de schaapskooi. Doordat de vergaderzaal op de eerste verdieping is heb je een prachtig uitzicht over het uitgestrekte heidegebied en de vennen van het Nationaal Park Dwingelderveld. Een unieke plek om los te komen van de hectiek van alledag en waar je de rust en ruimte van de heidevelden ervaart!

Goh. Interessant, deze heidagen! 

Klaar voor een onvergetelijke ervaring die jullie team versterkt en verbindt? Neem contact met ons op voor meer informatie, een programma op maat en een kostenindicatie.

Jirtsin Beenhakker

06 - 291 686 66
jirtsin@plato.nl

Brochure

Haal meer uit je heidag! Drie opties voor een unieke en energieke heidag.

Download