0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Ondersteuning digitaal werken

Sinds het Corona-virus haar intrede heeft gedaan zijn we met z’n allen veelvuldig gaan thuiswerken en is het digitale werken enigszins geforceerd de nieuwe standaard geworden. Iedereen moest op zeer korte termijn bekend raken met vergaderen en samenwerken op afstand, via Teams, Zoom of andere applicaties. We worden ook steeds creatiever om deze nieuwe manier van werken vol te kunnen houden. Bijvoorbeeld door even naar buiten te gaan, pauzemomenten in de agenda te organiseren of even een afleidend huishoudelijk taakje te doen. Want dat het wennen is, dat is wel duidelijk.

De invloeden van thuiswerken

Voor de één is het wennen aan de technische aspecten van het digitale werken of het aanpassen van de normale werkprocessen en -methoden, terwijl een ander meer moeite heeft met de afstand tot zijn of haar collega’s, de gezelligheid, samenwerking of verbondenheid. Het langdurig thuiswerken heeft voor velen van ons, zeker op sociaal vlak, veel invloed.

Ondersteuning in digitaal werken

Plato signaleert deze behoeften bij medewerkers, teams en organisaties en biedt hier gerichte ondersteuning in. Wij volgen hierbij drie sporen die afzonderlijk of in samenhang ingezet kunnen worden:

Expert digitaal werken: Maarten Banis

Om onze klanten nog beter en gericht te kunnen ondersteunen in hun uitdagingen in deze digitale tijd heeft Plato zich versterkt met Maarten Banis. Maarten is al meer dan 13 jaar actief in de audiovisuele/IT sector en heeft als doel om het werken op afstand net zo laagdrempelig en efficiënt te laten verlopen als in een normale ‘face-to-face’ situatie. Met zijn kennis en ervaring kan hij organisaties, teams en medewerkers ondersteunen in hun digitale vaardigheden. En dan bedoelen we niet een algemene training waarbij we gaan proberen iedereen alle mogelijkheden en functionaliteiten van een softwareoplossing te laten zien, maar juist een training die in gaat op precies datgene wat jouw team nodig heeft om effectief digitaal te kunnen werken.

Goh. Interessant deze ondersteuning!

Meer weten? Neem contact met me op!

Maarten Banis

06 - 418 638 10
maarten@plato.nl