0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Webinar Supportorganisatie | 23-4

Organisaties worden platter en de diversiteit neemt toe. Medewerkers genieten van de vrijheid die ze hebben gekregen, maar ergeren zich aan het gebrek aan ondersteuning en de stuurloosheid. Zelforganisatie is mooi, maar ook professionals kunnen wel wat hulp én sturing gebruiken.

De supportorganisatie: wendbaar werken én organiseren

De supportorganisatie is een nieuwe manier van werken waarbij mensen de vrijheid hebben om hun werk te doen en ondersteund worden waar dat nodig is. Om die ondersteuning te kunnen bieden is een ander soort organisatie en ander leiderschap nodig. Steunen en sturen gaan daarbij hand in hand. De supportorganisatie is het antwoord op het falen van de hiërarchische organisatie en de stuurloze zelforganisatie. De Supportorganisatie biedt houvast aan iedereen die zijn organisatie wendbaarder wil maken.

Het antwoord op de falende hiërarchische organisaties en de stuurloosheid van zelforganisatie

Op vrijdag 23 april geven Jirtsin en Ruben in hun webinar ‘De Supportorganisatie’ je handvatten hoe je aan de hand van de 5 supportlijnen leiding kan geven aan vrijheid en verantwoordelijkheid in een wendbare organisatie. De 5 supportlijnen zijn:

Praktische informatie

Datum: vrijdag 23 april 2021
Tijd: 9:30-10:30 uur
Door: Jirtsin Beenhakker en Ruben Draaijer

Goh. Interessant deze webinar!

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met mij op. Ook als je meer behoefte hebt aan een 1 op 1 sessie met mij; bel of mail me dan gerust!

Jirtsin Beenhakker

06 - 291 686 66
jirtsin@plato.nl