0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Training DISCOVER Coach

DISCOVER Practitioner programma

Het DISCOVER Practitioner programma is voor gecertificeerde DISCOVER Professionals die het maximale uit DISCOVER willen halen bij de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Het programma bestaat uit de training DISCOVER Coach voor degenen die zich bezighouden met intensieve persoonlijke ontwikkeling en de training DISCOVER Teamtrainer voor degenen die zich richten op teamontwikkeling.

Training DISCOVER Coach

Bij de training DISCOVER Coach ligt de focus op het maximaal benutten van inzichten uit DISCOVER voor de ontwikkeling van de mensen die je coacht en je eigen effectiviteit als coach. Tijdens deze training krijg je zowel de kans als coach te oefenen met diepgaande inzichten uit DISCOVER met je medecursisten als coachée, als ook zelf te leren van de tips en feedback van je medecursisten.

Na het volgen van deze training, heb je:

Verdieping in de DISCOVER Taal (gedrag, drijfveren én talenten)

Verbreding in het werken met DISCOVER

Inzicht in jezelf

Programma

Op dag 1 van deze training staat aanvullende kennis van DISCOVER Talenten en DISCOVER Drijfveren centraal. Je leert hoe je de zes dimensies van

talenten en de zeven dimensies van drijfveren op een geavanceerd niveau interpreteert. Hoe scores in relatie tot elkaar staan. En hoe je omgaat met bijzondere scores. De training is praktisch en interactief van opzet, met een interval van zes tot acht weken tussen dag 1 en dag 2 waarin je ook een huiswerkopdracht maakt.

Op dag 2 van deze training staat aanvullende kennis van DISCOVER Gedrag centraal met praktische coaching tips en technieken. Dit doe je aan hand van rollenspellen zowel als “coach” als ook als “coachée”. Je leert hoe je een coaching traject vormgeeft met maximale benutting van de inzichten uit DISCOVER inclusief herhaalmetingen. Je krijgt veel praktijkvoorbeelden. Daarnaast leer je hoe je aanvullende inzichten toepast in de persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Bij deze training is inbegrepen een DISCOVER Potentieel (3-in-1) analyse voor de deelnemer en een extra analyse die je kunt gebruiken voor een testpersoon naar keuze. Onderdeel van deze training is ook een één- op-één gesprek met een van de trainers. Na succesvol afronden van deze training behaal je de status van DISCOVER Coach en ontvang je de bijbehorende badge.

Data Training DISCOVER Coach

Bij voldoende belangstelling wordt er data met de belangstellende deelnemers afgestemd. Heb je belangstelling? Meld je hier aan. 

Prijzen

Om deel te kunnen nemen aan de training DISCOVER Coach dien je gecertificeerd te zijn voor gedrag, drijfveren en talenten en tenminste 10 coachingssessies met DISCOVER Potentieel analyses te hebben gedaan. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Goh. Ik wil graag mee doen met deze training!

Wil je je aanmelden voor een DISCOVER certificatietraining of wil je graag meer informatie over DISCOVER? Neem dan contact met me op.

Sterre van Woerden

06 - 118 322 23
sterre@plato.nl