0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Plato’s Supportuurtje

Vanuit onze ervaring weten we hoe belangrijk het is om te kunnen sparren. Samen kom je tot meer dan alleen. Vaak kan dat met je collega’s, maar soms is het goed om te sparren met iemand buiten de organisatie. Iemand die met een frisse blik met je mee kijkt.

Sparren tijdens het Plato’s Supportuurtje

Daarom hebben wij het Plato’s Supportuurtje bedacht! Je kan dan bij ons terecht met een vraagstuk, dilemma of onderwerp op het gebied van mens & organisatie waar jij wel wat hulp bij kunt gebruiken. We luisteren, zetten aan tot inzichten en helpen je tot actie te komen in wat nodig is voor jouw team of organisatie. Zodat jij na onze support weer een stap verder kunt!

Behoefte om te sparren?

Het Plato’s Supportuurtje bieden wij kosteloos aan. Geïnteresseerden kunnen zich eenvoudig aanmelden via onderstaand formulier. Geef aan op welk moment je met ons wilt sparren en een korte omschrijving over een concreet vraagstuk.  Klik de data aan wanneer je met ons zou willen sparren:  *verplicht veld

  Goh. Handig zo’n sparringsmoment!

  Ik zie je graag op het Plato’s Supportuurtje. Passen de geplande sparringsmomenten niet in jouw agenda? Neem gerust contact met me op, dan kunnen we kijken of een ander moment mogelijk is.

  Gieljan Scholing

  06 810 600 54
  gieljan@plato.nl