0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Minitraining Talenten | 26 januari 2023

Minitraining Talenten:

Ben jij gecertificeerd in DISCOVER Talenten? Mooi! Want als Talent Gecertificeerde kun je de afnemer van een DISCOVER analyse echt een stap verder helpen in hun ontwikkeling. Toch wordt de Talentanalyse als de meest complexe analyse ervaren. En dat terwijl je in deze analyse de meeste inzichten gaat doen in de persoonlijkheid van een individu of die van een team!

De vraag ‘Hoe halen we de ontwikkelpunten van een klant uit de DISCOVER analyse, hoe lichten we die toe en welke handvaten voor ontwikkeling kunnen we iemand meegeven?’, komt dan ook regelmatig voorbij.
Een terechte vraag, want je wilt iemand tenslotte een waardevol advies meegeven, waardoor diegene hun rol als professional beter en blijer kunnen vervullen. En dat kan allemaal in een kort ontwikkelgesprek.

Worstel jij ook met de DISCOVER Talentanalyse of heb je het gevoel dat je meer uit deze analyse kan halen? Geef je dan op voor onze minitraining!

Het volgende komt aan bod:

Met deze handvaten ga jij straks met zelfvertrouwen een DISCOVER gesprek in, want je gaat een ander helpen het meeste uit hun potentie te halen!

Praktische informatie

Datum: Donderdag 26 januari 2023
Tijd: 13:00 – 16:00
Locatie: Trainingslocatie Plato, Brinkkampen 33, Spier
Kosten: €250,00 per deelnemer (excl. BTW)

Ja, ik doe mee!

Wil jij meedoen aan de talenten minitraining? Geef je dan op via onderstaande formulier.


    *verplicht veld

    Goh. Ik ben wel benieuwd hoe ik DISCOVER Talenten nog beter kan inzetten. 

    Wil je toch nog wat meer weten over de minitraining en wat deze toevoegt aan jouw inzet van DISCOVER? Bel of mail gerust!

    06 - 118 322 23
    sterre@plato.nl