0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Masterclass Binden en Boeien | 11 mei

10 jaar geleden voorspelden trendwatchers al ’the war on talent’ die ging plaatsvinden op het gebied van personeel. De babyboomers in Nederland gaan met pensioen, terwijl er minder ‘aanwas’ van jongeren aankomt. De krapte op de arbeidsmarkt werd na de corona-crisis ineens goed merkbaar in onze maatschappij. De werkloosheidscijfers zijn laag, werkenden lijken makkelijker en sneller van baan te veranderen en er zijn veel vacatures. Dus vind maar een goede kandidaat voor jouw vacature, terwijl wellicht de volgende vacature er alweer aankomt. In sommige organisaties vertrekken juist de nieuwelingen als eerste weer, terwijl die vacature net was ingevuld. Gekscherend wordt dan wel eens gezegd dat je als organisatie druk bezig bent de voorkant van je huis mooi te maken, terwijl de achterdeur wagenwijd open staat. Het ‘binden en boeien’ van medewerkers is daarom is veel organisaties een thema.

Dat komen wij ook in ons werk tegen, bij de ondersteuning van onze klanten bij allerlei HR- en organisatie-vraagstukken. Onze ervaring daarbij is dat ‘binden en boeien’:

Met deze masterclass gaan Karin en Gieljan samen met de deelnemers aan de slag hoe effectief invulling gegeven kan worden aan ‘binden en boeien’. Niet dat we een gouden recept of medicijn hebben, maar wel:

We stellen als doel dat iedere deelnemer na afloop van deze masterclass weet hoe je invulling kan geven aan ‘binden en boeien’.


  *verplicht veld

  Goh. Interessante masterclass!

  Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met mij op. Ook als je meer behoefte hebt aan een 1 op 1 sessie met mij; bel of mail me dan gerust!

  Gieljan Scholing

  06 810 600 54
  gieljan@plato.nl