0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Leergang Psychologie Leiderschap en Organisatieontwikkeling

Dat de leergang Psychologie voor Leiderschap en organisatieontwikkeling een regelrechte voltreffer was, bleek wel uit snelheid van de inschrijvingen: in slechts vier weken tijd zat zowel de eerste als de tweede groep vol. Daarom plannen we in het voorjaar van 2021 een derde leergang.

Het thema ‘gedrag’ speelt nagenoeg in elke organisatie, de corona-periode heeft dit nog verder versterkt. Organisaties hebben zichzelf welhaast opnieuw moeten uitvinden vanaf het moment dat thuiswerken de norm werd. Vraagstukken zoals motivatie, digitaal werken, sociale verbinding, wendbaarheid, eigenaarschap, zelforganisatie, leiderschap en gezondheid staan overal hoog op de agenda. In deze leergang krijgt u de bagage mee om beter over deze vraagstukken na te denken.

Doelgroep

Management, bestuurders en adviseurs.

Doel van de leergang

Deze opleiding geeft deelnemers kennis en inzichten die hem/haar helpen de eigen organisatie beter in te richten, aan te sturen en te ondersteunen. Door gedrag van mensen in werksituaties beter te begrijpen, doe je nieuwe inzichten en methoden op die toepasbaar zijn in wat tegenwoordig van organisaties en professionals gevraagd wordt: flexibiliteit en wendbaarheid vanuit een duidelijke koers.

Proeverij

Lijkt je deze leergang wel wat? Meld je aan voor de online proeverij! We geven je dan alvast een tipje van de sluier wat betreft de inhoud van de leergang. We organiseren deze proeverij op 24 februari en 4 maart van 9.30 uur tot 11.00 uur. Schrijf je hieronder in:

Lesmateriaal

Docent

Max Wildschut en Jirtsin Beenhakker, experts op het gebied van gedrag in organisaties.

Praktische informatie

Goh. Interessant deze leergang!

Geïnteresseerd in deze leergang? Wil je graag meer weten of je inschrijven? Neem dan contact met me op.

Gieljan Scholing

06 810 600 54
gieljan@plato.nl

Brochure

Download hier de brochure Leergang Psychologie voor Leiderschap en Organistieontwikkeling.

Download