0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Leergang Psychologie Leiderschap en Organisatieontwikkeling | start najaar 2021

Dat de leergang Psychologie voor Leiderschap en organisatieontwikkeling een regelrechte voltreffer was, bleek wel uit snelheid van de inschrijvingen: in slechts een paar weken tijd zaten de eerste, tweede en derde groep vol. Daarom plannen we in het najaar van 2021 een vierde leergang.

Het thema ‘gedrag’ speelt nagenoeg in elke organisatie, de corona-periode heeft dit nog verder versterkt. Organisaties hebben zichzelf welhaast opnieuw moeten uitvinden vanaf het moment dat thuiswerken de norm werd. Vraagstukken zoals motivatie, digitaal werken, sociale verbinding, wendbaarheid, eigenaarschap, zelforganisatie, leiderschap en gezondheid staan overal hoog op de agenda. In deze leergang krijgt u de bagage mee om beter over deze vraagstukken na te denken.

Doelgroep

Management, bestuurders en adviseurs.

Doel van de leergang

Deze opleiding geeft deelnemers kennis en inzichten die hem/haar helpen de eigen organisatie beter in te richten, aan te sturen en te ondersteunen. Door gedrag van mensen in werksituaties beter te begrijpen, doe je nieuwe inzichten en methoden op die toepasbaar zijn in wat tegenwoordig van organisaties en professionals gevraagd wordt: flexibiliteit en wendbaarheid vanuit een duidelijke koers.

Proeverij

Voor de vorige leergang organiseerden we een proeverij over deze leergang. Klik hier om de replay terug te kijken. Na afloop weet jij wat je van deze leergang kunt verwacht en wat het jou kan brengen in de praktijk! Let op: de genoemde data in deze replay zijn niet meer up-to-date. 

Lesmateriaal

Docent

Max Wildschut en Gieljan Scholing, experts op het gebied van gedrag in organisaties.

Praktische informatie

Goh. Interessant deze leergang!

Geïnteresseerd in deze leergang? Wil je graag meer weten of je inschrijven? Neem dan contact met me op.

Gieljan Scholing

06 810 600 54
gieljan@plato.nl

Brochure

Download hier de brochure Leergang Psychologie voor Leiderschap en Organistieontwikkeling.

Download