0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Leergang Psychologie Leiderschap en Organisatieontwikkeling (PLOO) | start 11 januari 2023

Dat de leergang Psychologie voor Leiderschap en Organisatieontwikkeling (afgekort PLOO) een regelrechte voltreffer was, bleek wel uit snelheid van de inschrijvingen: in slechts een paar weken tijd zaten de eerste, tweede, derde én vierde groep vol. En dat in corona-tijd! Onlangs is de 5e groep van start gegaan. Op 11 januari gaat groep 6 van start en we hebben nog een paar plekken vrij. Lees er op deze pagina meer over!

Het thema ‘gedrag’ speelt nagenoeg in elke organisatie, de corona-periode heeft dit nog verder versterkt. Organisaties hebben zichzelf welhaast opnieuw moeten uitvinden vanaf het moment dat thuiswerken de norm werd. En ook nu we steeds meer ‘hybride’ gaan werken. Vraagstukken zoals motivatie, digitaal werken, sociale verbinding, wendbaarheid, eigenaarschap, zelforganisatie, leiderschap en gezondheid staan overal hoog op de agenda. In deze leergang krijg je de bagage mee om beter over deze vraagstukken na te denken.

Proeverij

Op maandag 29 augustus is een online proeverij over deze leergang georganiseerd. Dit ging over hoe de leergang precies is opgebouwd, welke onderwerpen behandeld worden en met welke handvatten je naar huis zult gaan. Bekijk hieronder de replay terug!

Doel van de leergang

Deze opleiding geeft deelnemers kennis en inzichten die hem/haar helpen de eigen organisatie beter in te richten, aan te sturen en te ondersteunen. Door gedrag van mensen in werksituaties beter te begrijpen, doe je nieuwe inzichten en methoden op die toepasbaar zijn in wat tegenwoordig van organisaties en professionals gevraagd wordt: flexibiliteit en wendbaarheid vanuit een duidelijke koers. Daarbij nemen we de actualiteit en recente wetenschappelijke onderzoeken ook mee, zodat de leergang naadloos op uitdagingen van jouw praktijk aansluit.

Doelgroep

Management, bestuurders en adviseurs.

Oud deelnemers over de leergang

Klik verder om te lezen wat oud deelnemers over de leergang zeggen en wat ze geleerd hebben.

Gecertificeerden groep 1 leergang Psychologie voor Leiderschap en Organisatieontwikkeling

Artikelen over de inhoud van de leergang

Zie hieronder een aantal artikelen die over de inhoud van PLOO gaan:

Docent

Max Wildschut en Gieljan Scholing, experts op het gebied van gedrag in organisaties.

Praktische informatie

 

Inschrijving!

Schrijf je nu in voor de 6e leergang ‘Psychologie voor Leiderschap en Organisatieontwikkeling’! In deze leergang vergroot je je (wetenschappelijke) kennis over psychologie en gedrag.


  *verplicht veld

  Goh. Interessant deze leergang!

  Wil je graag meer weten over deze leergang of heb je vragen? Neem gerust contact met me op!

  Annemiek Hegen

  06 - 194 416 70
  annemiek@plato.nl

  Brochure

  Download hier de brochure Leergang Psychologie voor Leiderschap en Organistieontwikkeling.

  Download