0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Leergang Psychologie Leiderschap en Organisatieontwikkeling | start 24 november 2021

Dat de leergang Psychologie voor Leiderschap en organisatieontwikkeling een regelrechte voltreffer was, bleek wel uit snelheid van de inschrijvingen: in slechts een paar weken tijd zaten de eerste, tweede en derde groep vol. En dat in corona-tijd! Daarom plannen we vanaf 24 november 2021 een vierde leergang.

Het thema ‘gedrag’ speelt nagenoeg in elke organisatie, de corona-periode heeft dit nog verder versterkt. Organisaties hebben zichzelf welhaast opnieuw moeten uitvinden vanaf het moment dat thuiswerken de norm werd. En ook nu we steeds meer ‘hybride’ gaan werken. Vraagstukken zoals motivatie, digitaal werken, sociale verbinding, wendbaarheid, eigenaarschap, zelforganisatie, leiderschap en gezondheid staan overal hoog op de agenda. In deze leergang krijg je de bagage mee om beter over deze vraagstukken na te denken.

Proeverij

Op 26 oktober hebben we een online proeverij gegeven over deze leergang. Klik op de onderstaande button om deze terug te kijken. Na afloop weet jij wat je van deze leergang kunt verwachten en wat het jou kan brengen in de praktijk!

Doel van de leergang

Deze opleiding geeft deelnemers kennis en inzichten die hem/haar helpen de eigen organisatie beter in te richten, aan te sturen en te ondersteunen. Door gedrag van mensen in werksituaties beter te begrijpen, doe je nieuwe inzichten en methoden op die toepasbaar zijn in wat tegenwoordig van organisaties en professionals gevraagd wordt: flexibiliteit en wendbaarheid vanuit een duidelijke koers. Daarbij nemen we de actualiteit en recente wetenschappelijke onderzoeken ook mee, zodat de leergang naadloos op uitdagingen van jouw praktijk aansluit.

Doelgroep

Management, bestuurders en adviseurs.

Oud deelnemers over de leergang

Klik verder om te lezen wat oud deelnemers over de leergang zeggen en wat ze geleerd hebben.

Gecertificeerden groep 1 leergang Psychologie voor Leiderschap en Organisatieontwikkeling

Artikelen over de inhoud van de leergang

Zie hieronder een aantal artikelen die over de inhoud van PLOO gaan:

Docent

Max Wildschut en Gieljan Scholing, experts op het gebied van gedrag in organisaties.

Praktische informatie

In januari 2022 start een nieuwe groep op de donderdagen. Mocht je hiervoor interesse hebben, geef je alvast op! De data voor deze groep staan in de brochure die je onderaan deze pagina kunt downloaden.

Goh. Interessant deze leergang!

Geïnteresseerd in deze leergang? Wil je graag meer weten of je inschrijven? Neem dan contact met me op.

Gieljan Scholing

06 810 600 54
gieljan@plato.nl

Brochure

Download hier de brochure Leergang Psychologie voor Leiderschap en Organistieontwikkeling.

Download