0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Leergang Psychologie Leiderschap en Organisatieontwikkeling (PLOO)

Inmiddels is de zesde groep van de leergang Psychologie voor Leiderschap en Organisatieontwikkeling (afgekort PLOO) van start gegaan. Een leergang die je helpt om de organisatie beter in te richten, aan te sturen en te ondersteunen. Er staat nog geen volgende groep gepland. Heb je interesse, laat ons dat dan vooral weten! Bij voldoende animo plannen we graag een zevende groep.

Het thema ‘gedrag’ speelt nagenoeg in elke organisatie, de corona-periode heeft dit nog verder versterkt. Organisaties hebben zichzelf welhaast opnieuw moeten uitvinden vanaf het moment dat thuiswerken de norm werd. En ook nu we steeds meer ‘hybride’ gaan werken. Vraagstukken zoals motivatie, digitaal werken, sociale verbinding, wendbaarheid, eigenaarschap, zelforganisatie, leiderschap en gezondheid staan overal hoog op de agenda. In deze leergang krijg je de bagage mee om beter over deze vraagstukken na te denken.

Proeverij

Vorig jaar is een online proeverij over deze leergang georganiseerd. Wil je weten hoe de leergang is opgebouwd, welke onderwerpen behandeld worden en met welke handvatten je naar huis gaat? Bekijk dan vooral de proeverij terug!

Doel van de leergang

Deze opleiding geeft deelnemers kennis en inzichten die hem/haar helpen de eigen organisatie beter in te richten, aan te sturen en te ondersteunen. Door gedrag van mensen in werksituaties beter te begrijpen, doe je nieuwe inzichten en methoden op die toepasbaar zijn in wat tegenwoordig van organisaties en professionals gevraagd wordt: flexibiliteit en wendbaarheid vanuit een duidelijke koers. Daarbij nemen we de actualiteit en recente wetenschappelijke onderzoeken ook mee, zodat de leergang naadloos op uitdagingen van jouw praktijk aansluit.

Doelgroep

Management, bestuurders en adviseurs.

Oud deelnemers over de leergang

Klik verder om te lezen wat oud deelnemers over de leergang zeggen en wat ze geleerd hebben.

Artikelen over de inhoud van de leergang

Zie hieronder een aantal artikelen die over de inhoud van PLOO gaan:

Docent

Max Wildschut en Gieljan Scholing, experts op het gebied van gedrag in organisaties.

Praktische informatie

Ik heb interesse in de volgende groep!

De volgende groep is nog niet gepland. We horen graag van je als je interesse hebt om je (wetenschappelijke) kennis over psychologie en gedrag te vergroten. Bij voldoende animo plannen we een volgende groep!
  *verplicht veld

  Goh. Interessant deze leergang!

  Wil je graag meer weten over deze leergang of heb je vragen? Neem gerust contact met me op!

  Annemiek Hegen

  06 - 194 416 70
  annemiek@plato.nl

  Brochure

  Download hier de brochure Leergang Psychologie voor Leiderschap en Organistieontwikkeling.

  Download