0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Leergang Psychologie Leiderschap en Organisatieontwikkeling (PLOO) | start 12 oktober 2022

Dat de leergang Psychologie voor Leiderschap en Organisatieontwikkeling (afgekort PLOO) een regelrechte voltreffer was, bleek wel uit snelheid van de inschrijvingen: in slechts een paar weken tijd zaten de eerste, tweede, derde én vierde groep vol. En dat in corona-tijd! Onlangs is de 5e groep van start gegaan. Op 12 oktober 2022 hebben we de 6e groep gepland staan. De aanmelding hiervoor is nu al geopend. Lees er op deze pagina meer over!

Het thema ‘gedrag’ speelt nagenoeg in elke organisatie, de corona-periode heeft dit nog verder versterkt. Organisaties hebben zichzelf welhaast opnieuw moeten uitvinden vanaf het moment dat thuiswerken de norm werd. En ook nu we steeds meer ‘hybride’ gaan werken. Vraagstukken zoals motivatie, digitaal werken, sociale verbinding, wendbaarheid, eigenaarschap, zelforganisatie, leiderschap en gezondheid staan overal hoog op de agenda. In deze leergang krijg je de bagage mee om beter over deze vraagstukken na te denken.

Proeverij

Op maandag 29 augustus om 15.00 uur geven Max Wildschut en Gieljan Scholing een online proeverij over deze leergang. Tijdens deze 1 uur durende proeverij nemen we je mee hoe de leergang precies is opgebouwd, welke onderwerpen behandeld worden en met welke handvatten je naar huis zult gaan. Meld je hieronder aan!

Doel van de leergang

Deze opleiding geeft deelnemers kennis en inzichten die hem/haar helpen de eigen organisatie beter in te richten, aan te sturen en te ondersteunen. Door gedrag van mensen in werksituaties beter te begrijpen, doe je nieuwe inzichten en methoden op die toepasbaar zijn in wat tegenwoordig van organisaties en professionals gevraagd wordt: flexibiliteit en wendbaarheid vanuit een duidelijke koers. Daarbij nemen we de actualiteit en recente wetenschappelijke onderzoeken ook mee, zodat de leergang naadloos op uitdagingen van jouw praktijk aansluit.

Doelgroep

Management, bestuurders en adviseurs.

Oud deelnemers over de leergang

Klik verder om te lezen wat oud deelnemers over de leergang zeggen en wat ze geleerd hebben.

Gecertificeerden groep 1 leergang Psychologie voor Leiderschap en Organisatieontwikkeling

Artikelen over de inhoud van de leergang

Zie hieronder een aantal artikelen die over de inhoud van PLOO gaan:

Docent

Max Wildschut en Gieljan Scholing, experts op het gebied van gedrag in organisaties.

Praktische informatie

PLOO+

Nooit uitgeleerd? Deelnemers die de leergang gevolgd hebben of op dit moment volgen, hebben aangegeven graag een vervolg op deze leergang te zien. Klik hier voor meer info over PLOO+: het vervolg op de leergang PLOO.

Inschrijving!

Schrijf je nu in voor de 6e leergang ‘Psychologie voor Leiderschap en Organisatieontwikkeling’! In deze leergang vergroot je je (wetenschappelijke) kennis over psychologie en gedrag. Op 12 oktober gaan we van start!


  *verplicht veld

  Goh. Interessant deze leergang!

  Wil je graag meer weten over deze leergang of heb je vragen? Neem gerust contact met me op!

  Gieljan Scholing

  06 810 600 54
  gieljan@plato.nl

  Brochure

  Download hier de brochure Leergang Psychologie voor Leiderschap en Organistieontwikkeling.

  Download