0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

DISCOVER Workshop | diverse data

Wat zijn iemands talenten en hoe ontwikkel je deze? Wordt het potentieel van iemand benut? Hoe komt iemand over op anderen en hoe kan je de effectiviteit van samenwerking en communiceren vergroten? Wat drijft iemand in het werk en hoe kun je deze drijfveren benutten?

Aan de slag met het potentieel van medewerkers

Persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling en individuele coaching worden steeds vaker ingezet om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden binnen organisaties. DISCOVER geeft je antwoord op hoe iemand zich gedraagt, samenwerkt, communiceert, wat hem wel of niet drijft en welke (non)talenten hij/zij heeft. Dit inzicht is een eerste stap in de ontwikkeling en geeft handvatten voor verdere ontwikkeling.

DISCOVER workshop

Tijdens de workshop leggen we je uit wat DISCOVER is, hoe het werkt en wat je ermee kunt. Maar we gaan ook praktisch aan de slag. Van te voren vul je zelf een DISCOVER analyse in, waardoor we tijdens de workshop al inzicht krijgen in jouw potentieel. Daarnaast vorm je samen met de andere workshopdeelnemers fictief een team. Zo maken we inzichtelijk wat DISCOVER op gebied van team- en organisatieontwikkeling kan betekenen.

Voor wie is deze workshop?

Voor HR professionals, managers, coaches, trainers en consultants die nog niet bekend zijn met DISCOVER en willen weten wat DISCOVER kan bieden op gebied van ontwikkeling en het effectief inzetten van talenten.

Praktische info

De DISCOVER workshop vindt plaats bij ons op kantoor in  Spier op de volgende data:

15 december 2020 >> aanmelden

Wanneer? van 14.30 tot +/- 16.30 uur

Deelname is gratis. Vol = vol (maximaal 12 personen).

Goh. Ik ben wel benieuwd wat DISCOVER kan betekenen voor de ontwikkeling van medewerkers

Je kan je bij mij aanmelden voor de DISCOVER Workshop. Heb je een specifiek vraagstuk binnen de organisatie dat de ontwikkeling van mensen raakt? Laat mij dat ook weten, samen kunnen wij kijken welke toegevoegde waarde DISCOVER kan hebben.

Mark van Breukelen

06 - 468 225 54
mark@plato.nl