0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

DISCOVER Workshop | 22-04

Nu het thuiswerken meer blijkt te zijn dan een kortdurende verplichte maatregel, is het leren efficiënt samenwerken op afstand belangrijker dan ooit. En eerlijk is eerlijk, de één gaat dat beter af dan de ander.

(Samen)Werken op afstand

Tijdens de gratis (en uiteraard digitale) DISCOVER workshop ‘(Samen)Werken op afstand’ geven we je graag inzichten over hoe je op basis van gedrag en drijfveren beter kunt thuiswerken en beter op afstand kunt samenwerken. We zoomen hiervoor in op de drie stappen waarmee je leert te kijken naar je eigen gedragsstijl en die van anderen. Dit draagt bij aan een betere samenwerking en onderlinge communicatie. Daarnaast gaan we aan de slag met drijfveren. Welke drijfveren zijn er en wat betekent dit voor het werken op afstand? Hoe kun jij meer energie krijgen van het thuiswerken?

DISCOVER workshop

De DISCOVER workshop is interactief. Aan het einde van de workshop weet je:

Voor wie is deze workshop?

Voor alle medewerkers, HR professionals, managers, coaches, trainers en consultants die meer uit het thuiswerken en digitaal samenwerken willen halen en willen weten wat DISCOVER kan bieden voor persoonlijke ontwikkeling.

Praktische info

De online DISCOVER workshop vindt plaats op de volgende datum:

22 april van 15.30 tot +/- 17.00 uur >> klik hier om je aan te melden

Deelname is gratis. Vol = vol (maximaal 10 personen).

Elke deelnemer krijgt een gratis DISCOVER Potentieelanalyse t.w.v. €275,-

Goh. Ik ben wel benieuwd wat DISCOVER kan betekenen op het gebied van thuiswerken en digitaal samenwerken. 

Je kan je bij mij aanmelden voor de DISCOVER Workshop. Heb je een ander specifiek vraagstuk binnen de organisatie dat de ontwikkeling van mensen raakt? Laat mij dat ook weten, samen kunnen wij kijken welke toegevoegde waarde DISCOVER kan hebben.

Ruben Draaijer

06 - 115 390 18
ruben@plato.nl