0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Digitaal werken: gedrag en welzijn (3)

Als de techniek op orde is en het werk goed georganiseerd is, komt het op het gedrag van mensen aan om het werken te laten slagen. Digitaal werken vraagt veel van mensen. De spanningsboog is beperkt; vergaderingen en ontmoetingen kunnen meer energie vragen dan een normale vergadering dat doet. Hoe gaan we hiermee om? Het gedrag dat we voor de camera laten zien kan al veel signalen afgeven. Wanneer is iemand betrokken en wanneer vertoont iemand in een videovergadering signalen dat hij of zij afhaakt?

Digitaal werken maakt dat er aandacht moet zijn voor het welzijn

Over het algemeen vinden in veel organisaties spontane ontmoetingen minder plaats en is het onderlinge contact ‘zakelijker’ geworden. De motivatie en het welzijn van sommige collega’s staat daarmee onder druk.

We zien om ons heen dat welzijn een zeer actueel thema is dat aandacht behoeft. Waar sommige teams al creatief aan de slag zijn gegaan met zorgen voor bijvoorbeeld een goede werk-privé balans zijn er voldoende teams en organisaties die hiermee worstelen.

Training digitaal werken gericht op gedrag en welzijn van het team

Hoe voorkom je eenzaamheid van medewerkers, hoe zorg je voor een ontspannen en betrokken team en hoe houd je iedereen aan boord? Plato biedt gerichte begeleiding op het gebied van gedrag, sociale interactie, betrokkenheid bij het werk en leiderschap.

Maak de training digitaal werken compleet!

Naast gedrag en welzijn zijn ook de techniek en het organiseren belangrijke onderwerpen bij het digitaal werken.

Goh. Interessant deze ondersteuning!

Al in een paar uur kunnen we jouw team op gang helpen. Bel of mail voor meer informatie en de mogelijkheden.

Maarten Banis

06 - 418 638 10
maarten@plato.nl