0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Digitaal werken: de techniek (1)

Techniek Basis

De techniek trainingen vormen de basis van Plato’s supportlijn Digitaal Werken. Het doel van deze trainingen is allereerst om alle teamleden/deelnemers bekend – en vooral vertrouwd – te laten raken met de belangrijkste mogelijkheden van MS Teams of Zoom. Dit is de eerste stap richting efficiënte sessies op afstand. We kijken hierbij per team waar de nadruk op dient te liggen. Deze afstemming is van belang om een overdaad aan informatie te voorkomen.

Naast de basismodule van deze training bieden we nog een gerichte module ‘digitale presentatievaardigheden’ aan:

Digitale presentatievaardigheden

Wil je een belangrijke presentatie, vergadering, webinar, grote sessie of sessies waarbij deelnemers zowel live als online deelnemen gaan organiseren? In deze module gaan we in op de aanpak, organisatie en technische mogelijkheden die komen kijken bij het online houden van dergelijke evenementen.

Daarnaast komt ook aan bod hoe je jezelf presenteert via een online videoconferencing platform. Dit is voor alle teamleden van belang, maar zeker voor de teamleden die digitaal contact hebben met externe belanghebbenden, zoals bijvoorbeeld cliënten. Het is belangrijk bewust te zijn hoe je zelf overkomt naar de andere deelnemers in jouw sessies. Na het volgen van deze training weet je wat je zeker niet moet doen en hoe je met vaak reeds aanwezige middelen professioneel voor de dag komt.

Naast de techniek zijn ook het organiseren en het gedrag en welzijn belangrijke onderwerpen bij het digitaal werken.

Goh. Interessant deze ondersteuning!

Al in een paar uur kunnen we jouw team op gang helpen. Bel of mail voor meer informatie en de mogelijkheden.

Maarten Banis

06 - 418 638 10
maarten@plato.nl