0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Test DISCOVER certificeringen

Ben jij een manager, trainer, coach of consultant en wil je gericht met de ontwikkeling van mensen aan de slag? Dan is DISCOVER hier geschikt voor. DISCOVER is een online analyse-instrument dat inzicht geeft in het gedrag, de drijfveren en talenten van mensen. Tijdens certificatietrainingen leer je het gedrag, de drijfveren en talenten van mensen te duiden en om te zetten naar gerichte ontwikkeladviezen.

Basiscertificering: DISCOVER Gedrag en Drijfveren

Tijdens deze tweedaagse training leer je werken met het gedrag en drijfveren van mensen, hoe de DISCOVER analyse werkt en maak je kennis met de diverse toepassingen van DISCOVER. Na afloop kun je effectief aan de slag met DISCOVER Gedrag en Drijfveren voor individuen, teams en organisaties.

Aanmeldformulier  Ik meld me bij deze aan voor de tweedaagse certificering van DISCOVER Gedrag en Drijfveren op onderstaande data:  *verplicht veld

  Vervolgcertificering: DISCOVER Talenten

  De DISCOVER Talenten certificering is het vervolg op DISCOVER Gedrag en Drijfveren. Tijdens deze tweedaagse training leer je werken met de talenten van mensen, hoe de DISCOVER analyse werkt en maak je kennis met de diverse toepassingen van DISCOVER. Na afloop kun je effectief aan de slag met het ontwikkelpotentieel van individuen, teams en organisaties doordat je gecertificeerd bent voor alle drie de onderdelen: gedrag, drijfveren en talenten.

  Vervolgcertificering: DISCOVER coach

  blablabla

  Vervolgcertificering: DISCOVER teamanalyse

  blablabla

  Kennis opfrissen?

  info over opfris certificering gedrag+drijfveren en talenten

  Mogelijkheden InCompany certificering

  blablabla

  Goh. Hier wil ik meer over weten!

  Wil je graag meer weten over DISCOVER, over de certificeringen of over je aanmelding. Neem dan gerust contact met me op!

  Sterre van Woerden

  06 - 118 322 23
  sterre@plato.nl