0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Willemijn Sevens

Willemijn in het kort

Contactgegevens

06 – 205 750 01
willemijn@plato.nl

Willemijn stelt zich graag aan je voor

Ik woon met veel plezier met mijn partner in het mooie Drentse Ansen. Wij genieten van de prachtige omgeving en mij vind je dan ook vaak buiten wandelend met onze hond op het Dwingelderveld. Ook het bezoeken van musea in binnen- en buitenland vinden wij leuk. Daarnaast houd ik van tuinieren, (vegetarisch) koken, eten met vrienden, lezen en series kijken.

Wat me boeit

Menselijk gedrag boeit me. Of ik nu als HR-adviseur, coach of trainer werk, ik ben altijd op zoek naar de talenten van mensen. Ik geloof in talent, soms moet het wat afgestoft worden of moeten mensen ontdekken welke talenten ze hebben. Als ervaren HR-adviseur en coach is het werken met mensen zeer belangrijk voor mij, ook in moeilijke of conflict situaties. Samenwerken en samen onderzoeken geeft veel meerwaarde. Kenmerkend voor mij is dat ik opensta en nieuwsgierig ben naar de ander. Vanuit deskundigheid en ervaring probeer ik zaken creatief op te lossen. Ik ben pragmatische en enthousiast en humor vind ik ook belangrijk.

Mijn uitdaging in het leven

Zelf ben ik al mijn hele leven op zoek naar balans (dat is mijn esthetische drijfveer). Balans tussen werken en niet werken, tussen binnen zitten en buiten lopen, tussen weekendje weg en lekker thuis blijven en ga zo maar door. Dit, kan ik je vertellen, is best een uitdaging voor mij.