0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Ruben Draaijer

Ruben in het kort

Contactgegevens

06 – 115 390 18
ruben@plato.nl

Ruben stelt zich graag aan je voor

Ik ben Ruben Draaijer en ik woon met veel plezier in de stad Assen samen met mijn vrouw, zoon en onze hond. Mijn vrije tijd besteed ik aan hardlopen, motorrijden, klussen en het lezen van een goed boek.

Nadat ik mijn studie Human resource management in Zwolle heb afgerond, ben ik in 2017 bij Expertisecentrum Plato gaan werken. Hier werk ik elke dag met plezier omdat ik de ruimte krijg om mijn talenten in te zetten en mij verder te ontwikkelen als een krachtige professional.

Karaktereigenschappen die mij omschrijven zijn optimistisch, betrokken, verbindend, vasthoudend, daadkrachtig en een tikkeltje eigenzinnig. Mijn werkstijl kenmerkt zich als actie- en resultaatgericht. Met mijn sociale drijfveer streef ik om samen met anderen doelstellingen te behalen. Ik heb oog voor wat er speelt in de verschillende lagen van de organisatie. Dit helpt mij op het HRM vlak om de juiste interventies in te zetten om resultaten te behalen.

Mijn ambitie is om een volwaardige HRM adviseur te worden waarin ik organisaties met een maatschappelijk karakter verder kan helpen bij hun uitdagingen op HRM gebied en hiermee mooie resultaten neer kan zetten met de organisaties. Mijn passie ligt met name op het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties. Daarnaast wil ik mij verder ontwikkelingen als DISCOVER professional om met behulp van DISCOVER mijn bijdrage te kunnen leveren aan individuele-, team- of organisatieontwikkeling. Nieuwsgierig wie ik ben of wat DISCOVER is? Neem gerust contact met mij op!