0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Paul Bossina

Paul in het kort

Contactgegevens

06 – 212 712 99
paul@plato.nl

Paul stelt zich graag aan je voor

Geboren in Groningen en opgegroeid in het Drentse Peize, ben ik een echte noorderling te noemen. Na mijn studie Bedrijfskundig Management ben ik zes jaren zelfstandig ondernemer geweest in de Uitgeverij-wereld. Daarna heb ik vijf jaren leidinggevende rollen gehad om in 2007 opnieuw zelfstandig te worden.

Met mijn gezin woon ik nog steeds in Peize. Het dorp biedt ruimte en ontspanning. Zo mag ik graag naar het voetbalveld gaan, waar beide kinderen actief lid zijn. Zelf heb ik ook altijd gevoetbald, tegenwoordig sta ik meer op de tennisbaan. In de winter staat een actieve skivakantie hoog op de agenda.

Sinds de start van Expertisecentrum Plato in 2009 heb ik mijn Bedrijfskundige kant ruim in kunnen zetten. Qua ontwikkeling vond ik de slag maken tussen HR en Financiën, oftewel HR Analytics, een hele waardevolle. Voortdurend afvragen welke interventie ga je inzetten, wat zijn de kosten en welke opbrengsten mogen hierbij als reëel verondersteld worden. Kortom, ik ben resultaatgericht met een mensgerichte aanpak, die gaat voor de beste oplossing voor de opdrachtgever.