0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Mark van Breukelen

Mark in het kort

Contactgegevens

06 – 468 225 54
mark@plato.nl

Mark stelt zich graag aan je voor

Hoi, ik ben Mark! Momenteel woon ik met veel plezier samen met mijn vriendin in het mooie Groningen, de stad waar ik ook geboren en getogen ben. Mijn vrije tijd besteed ik aan het spelen van voetbal, coach ik een damesvoetbalteam en ben ik een spelletjesfanaat.

Al vrij vroeg kwam ik erachter dat ik het werken met mensen interessant vind en hier iets mee moest. Naast mijn afgeronde bacheloropleidingen Sociologie en Bedrijfskunde, ben ik veel bezig geweest met nevenactiviteiten zoals deel uitmaken van de faculteitsraad bij Sociologie en een bestuursjaar bij mijn studievereniging. Na mijn studietijd met een master Human Resource Management aan de Rijksuniversiteit Groningen te hebben afgerond, ben ik 1 september 2019 begonnen bij Expertisecentrum Plato.

Anderen omschrijven mij als degene die de lijm is die het team bij elkaar houdt. Daarnaast ben ik een ”bezige bij” met een warm sociaal karakter. Met mijn creatieve geest, nieuwsgierigheid en oog voor detail, ben ik een echte probleemoplosser en streef ik altijd naar het hoogst mogelijke.

Bij Expertisecentrum Plato probeer ik niet alleen anderen, maar ook mezelf te verwonderen. Met een passie voor groei en vooruitgang ligt mijn ambitie bij het worden van een complete en veelzijdige beleidsadviseur die inhoudelijk sterk advies kan geven bij de verschillende facetten van het HR-vakgebied.