0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Annemiek Hegen

Annemiek in het kort:

Contactgegevens:

06 – 194 416 70
annemiek@plato.nl

Annemiek stelt zich graag aan je voor

Andere mensen een stukje verder helpen; dat is wat mij drijft! Of het nu gaat om het helpen van een vriendin met statistiek, mijn licht verstandelijk beperkte zusje met haar financiën of de medewerkers bij een opdrachtgever; ik ben het meest trots als ik een ander een stapje verder kan helpen.

Bij Plato geef ik met mijn bedrijfskundige achtergrond en mijn ervaring als organisatieadviseur professioneel invulling aan deze drijfveer. Met veel plezier help ik (semi)maatschappelijke organisaties verder op het gebied van HR en organisatieontwikkeling. Ik vind het mooie aan deze organisaties dat zij bijdragen aan dat wat er écht toe doet. Met schaarse middelen, mooie ambities waarmaken. Deze organisaties help ik dan ook graag verder met hun uitdagingen.

Mijn persoonlijkheid is het beste te omschrijven als betrouwbaar, leergierig, sociaal, loyaal en met een goed gevoel voor humor. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsbesef en doe wat ik zeg. Vanuit een plan breng ik op een positieve en bescheiden manier structuur en overzicht. Dat doe ik graag samen. Want gezamenlijk mooie resultaten behalen geeft me nog meer voldoening en energie.

Als echt gezelligheidsdier breng ik mijn vrije tijd het liefst door met vrienden en familie. Daarnaast vind ik het leuk om te sporten. Zo ben ik geregeld in de sportschool te vinden voor een lesje spinning of stap ik met mooi weer op de racefiets.