0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Persoonlijk leiderschap en coaching

Ons werk en leven is volop in beweging. Vaak gaat dit goed. Maar soms worstel je met bepaalde dingen. Wij kunnen je daarmee helpen. Wil je weer de regie krijgen in je werk en leven; ga dan aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap. Of maak gebruik van onze individuele coaching waarmee je hulp krijgt met jouw persoonlijke uitdagingen.

Persoonlijk leiderschap; gerichte persoonlijke ontwikkeling

Leven en werken is de afgelopen jaren flink veranderd. Doordat onze leefomgeving behoorlijke veranderingen ondergaat door allerlei maatschappelijk en technologische ontwikkelingen zijn onze inspanningen van gisteren niet automatisch meer het antwoord op de problemen van vandaag en de problemen van morgen. In het werk verdwijnen vastomlijnde, nauwkeurig omschreven functies steeds meer en werken we meer vanuit rolopvattingen in het aangaan van uitdagingen. Daarnaast verander en ontwikkel je je als mens natuurlijk ook. De ervaringen die je opdoet vormen je gedachten, vaardigheden, drijfveren en maken dat je op een bepaalde manier leeft en werkt.

Al deze veranderen zijn niet altijd zoals we die zouden verwachten en dat maakt soms dat werk meer of minder uitdagend wordt en daarom niet altijd (meer) bij jou, jouw team of organisatie past. Door in te zetten op gerichte persoonlijke ontwikkeling, door te kijken wat jou drijft en te richten op de ontwikkeling van aanwezige talenten, maakt dat je werkt aan jouw persoonlijk leiderschap. Zo ben je voorbereid op een veranderende toekomst. Zodat jij je werk weer écht leuk gaat vinden en je de dingen doet waar je goed in bent. Zodat jij het verschil kan maken. Het verschil zit namelijk in de mensen.

Individuele (loopbaan)coaching

De vele veranderingen maakt dat het niet altijd meer lukt om mee te bewegen en je eigen koers te varen. Soms kan je wel wat hulp gebruiken. Misschien loop je rond met een onrustig gevoel, vind je het lastig om met bepaalde persoonlijkheden om te gaan, vind je het werk niet meer leuk of uitdagend genoeg, ben je niet meer zo effectief als je ooit was of worstel je met levensthema’s.

Als het zo eenvoudig was om het zelf op te lossen, had je het al lang gedaan. Wat jouw uitdaging ook is, wij kunnen je hiermee helpen.

Coaches die je praktische handvatten geven

De coaches van Expertisecentrum Plato gaan met jou aan de slag om je handreikingen te geven om effectief met jouw persoonlijk leiderschap en vragen om te gaan. Verwacht van ons geen stappenplannen, methodieken, luisteren naar dieren of knuffelen van bomen. Verwacht van ons juist (h)erkenning, nieuwe inzichten, prikkeling, hulp bij jouw situatie en praktische handvatten waar je iets mee kunt.

Goh. Wat mooi dat jullie wat voor mij kunnen betekenen.

Heb jij voor jouwzelf, voor jouw team of voor jouw organisatie een vraag over persoonlijk leiderschap of individuele coaching? Neem contact met mij op, ik praat graag met jou door over de uitdagingen waar jij, jouw team of jouw organisatie voor staat en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Karin Kroesbergen

06 - 523 763 55
karin@plato.nl