0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

DISCOVER: Creëer inzicht in gedrag, drijfveren en talenten (concept)

DISCOVER is een ontwikkelinstrument dat snel en laagdrempelig inzicht geef in iemands persoonlijkheid, waar iemand staat, waar iemand naartoe kan groeien en welke stappen daarvoor nodig zijn. Ook binnen teams zetten wordt DISCOVER ingezet als opmaat voor verdere ontwikkeling.

DISCOVER voor ontwikkeling van mensen, teams en organisaties

Wij helpen graag om optimaal gebruik te maken van talent binnen een organisatie en als opmaat voor verdere team- en organisatieontwikkeling. Daarbij hebben wij twee rollen:

  1. We leider op, helpen en ondersteunen professionals om DISCOVER in te zetten. Wij zijn regionale distributeur (reseller) van DISCOVER voor Noord-, Oost- en Midden-Nederland en ondersteunen bijna 200 managers, coaches, trainers en consultants met het gebruik van DISCOVER in zowel profit- als nonprofit omgevingen.
  2. We werken IN en AAN organisaties met DISCOVER. We helpen diverse organisaties met hun uitdagingen door IN en AAN organisaties te werken, waarbij we naast onze dienstverlening DISCOVER als instrument inzetten om de ontwikkeling te versnellen.

Wat is DISCOVER?

DISCOVER certificeringen

DISCOVER toepassen