0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Maak kennis met… Martin Westerhof

We hebben weer een nieuwe collega! Vandaag start Martin Westerhof in het Plato-team. Martin gaat bij ons aan de slag als consultant recruitment. Hij stelt zich graag even aan je voor.

Martin Westerhof

“Mijn naam is Martin Westerhof en per 1 oktober ga ik aan de slag als Consultant Recruitment bij Expertisecentrum Plato. Er ligt een mooie taak te wachten waarin ik mijn ruime ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling kan inzetten. Deze ervaring heb ik onder andere opgedaan in het sociale domein van de Gemeente Groningen en detacheringsbureau Maandag.

Wat mij aanspreekt aan Plato is de persoonlijke benadering en de open gesprekken die ik heb gehad in aanloop naar mijn overstap naar Plato. Ook de kernwaarde ‘Samen leren groeien’ spreekt mij aan. Dit vraagt naar mijn idee om vertrouwen, ontdekken en delen. Dingen waar je me hopelijk aan zal herkennen bij Plato.

Over mij persoonlijk; ik ben 35 jaar, ik woon samen met mijn vrouw en twee zoontjes in het mooie Drenthe, maar dicht bij de stad Groningen. Voor ons een goede combinatie van ontspanning en activiteit. Als vader van twee zoontjes ben ik duplobouwer, klimrek, vraagbaak, boksbal, sparringpartner, voorlezer en verhalenverteller. Daarnaast heb ik plezier als gitarist in een bandje en probeer ik mijn tennisprestaties te verbeteren. Ook stap ik graag op de racefiets voor een rondje Drenthe of Groningen.

Wat mij betreft maken we snel nader kennis bij Plato. Daarom graag tot ziens!”