0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Even voorstellen.. Ruben Draaijer

Vanaf 1 september is het Expertisecentrum Plato 2 expertiseconsultants rijker en breiden we ons team uit met Ruben Draaijer en Max van de Velde. Beide vervullen de vacature van ‘Expertiseconsultant in de dop’, die wij enige tijd geleden uit hadden staan. Graag stellen we Ruben aan je voor!

HRM consultant

We hebben veel kandidaten gesproken en uiteindelijk hebben we onder andere voor Ruben gekozen. Ruben is 25 jaar en heeft onlangs de opleiding Human Recource Management afgerond en is inzetbaar als HRM consultant.

Maak kennis met Ruben Draaijer

“Ik ben Ruben, 25 jaar en ik ben recent afgestudeerd aan de opleiding Human Resource Management. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende projecten gedaan en stages gelopen bij profit en non-profit organisaties. Ik ben erachter gekomen dat mijn hart vooral bij non-profit organisaties ligt omdat zij over het algemeen een maatschappelijke insteek hebben. Met mijn HRM achtergrond wil ik deze organisaties duurzaam verder helpen om hun maatschappelijke doelstellingen zo goed mogelijk te behalen.

Het liefst werk ik projectmatig, zodat ik veel afwisseling heb en hierdoor veel van kan leren. Bij Plato krijg ik deze kans! Door continu een nieuwsgierige houding aan te nemen weet ik wat van mij wordt verwacht en blijf ik mijzelf ontwikkelen. Naast dat ik mijn kennis en kunde mag gaan inzetten voor anderen, krijg ik bij Plato ook de kans om mijzelf te blijven ontwikkelen zodat ik een volwaardig consultant kan worden. De keuze was dan ook snel gemaakt om voor Plato te gaan werken. Een aantal keren heb ik geroepen dat een functie als consultant bij Plato mijn droombaan is. Ik heb dan ook veel zin om organisaties te ondersteunen op het gebied van HRM en veranderkunde! 

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met sporten. Ik ben een fanatieke hardloper waarbij ik graag mijn lichaam uitdaag om beter te worden. Daarnaast geef ik nog één keer in de week een les op de fiets in de sportschool. Ik mag ook graag motorrijden en tijd doorbrengen met mijn vriendin en vrienden”.