0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Even voorstellen.. Max van de Velde

Vanaf 1 september is het Expertisecentrum Plato 2 expertiseconsultants rijker en breiden we ons team uit met Max van de Velde en Ruben Draaijer. Beide vervullen de vacature van ‘Expertiseconsultant in de dop’, die wij enige tijd geleden uit hadden staan. Graag stellen we Max aan je voor!

Consultant Sociaal Domein

We hebben veel kandidaten gesproken en uiteindelijk hebben we onder andere voor Max gekozen. Max wordt door ons ingezet op interimopdrachten bij maatschappelijke organisaties binnen het sociaal domein. Bijvoorbeeld als beleidsmedewerker of als onderzoeker/adviseur voor sociale wijkteams.

Maak kennis met Max!

“Mijn naam is Max van de Velde en vanaf 1 september ben ik werkzaam bij Expertisecentrum Plato. Na het afronden van mijn master Conflict, Risk & Safety ben ik werkzaam geweest als WMO-consulent. Daarnaast ben ik vrijwillig actief als extern mentor. Ik ondersteun in deze rol jongeren die dreigen af te glijden. In mijn vrije tijd doe ik aan verschillende sporten, van hardlopen tot speedsoccer en lees ik graag psychologische thrillers.

Luisteren naar de wensen en behoeften vanuit de maatschappij en oog hebben voor alle vernieuwing, dat is iets wat ik erg interessant vind. Tijdens mijn werk als WMO-consulent hoorde ik vaak dat vroeger alles beter was, maar de toekomst kan ons nog veel meer brengen. Voor mij is het een mooie uitdaging om binnen veranderende maatschappelijke organisaties het beste hieruit te halen, daarbij aandacht te houden voor de medewerker die mee verandert en de burger die hierbij voorop dient te staan.

Expertisecentrum Plato biedt mij de mogelijkheid zowel in de breedte, als in de diepte waardevolle ervaring op te doen binnen maatschappelijke organisaties. Expertisecentrum Plato is een jonge, frisse organisatie waarin zelf nadenken wordt gewaardeerd en waar de opdrachten divers en uitdagend zijn. Daarnaast mag ik het opleidingsprogramma van Plato volgen. Ik kan mij hierdoor op professioneel en persoonlijk gebied blijvend door ontwikkelen. Kortom, een wereldbaan! Ik heb zin om te starten en ga mijn uiterste best doen om er een succes van te maken”.