0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Even voorstellen.. Jacqueline Westerbeek

Sinds kort versterkt Jacqueline Westerbeek het Plato team! Jacqueline is consultant bij Expertisecentrum Plato met de specialismen kwaliteitszorg, planning & control en organisatie-brede bedrijfsvoering. Ze stelt zich even voor.

“Ik ben Jacqueline Westerbeek en heb inmiddels heel wat jaren werkervaring bij verschillende gemeenten opgedaan. Mijn achtergrond ligt in de financiën (planning en control), maar de laatste jaren heb ik mij ook toegelegd op de kwaliteitszorg (procesmanagement) en de organisatiebrede bedrijfsvoering. Bij alle afdelingen binnen een gemeente heb ik op dit gebied al mijn steentje mogen bijdragen.

Ik hou ervan om mij continu te blijven ontwikkelen en dit ook in de praktijk toe te passen. Bij mij kun je terecht voor verrassend creatieve oplossingen voor complexe zaken.  Bij Expertisecentrum Plato krijg ik de mogelijkheid om mij te blijven ontwikkelen en tevens een zinvolle bijdrage te leveren via leuke opdrachten bij diverse opdrachtgevers. Ik heb er zin in!

In mijn vrije tijd vind je mij vaak bezig met een creatief project, ben ik iets op cultureel gebied aan het ontdekken of ben ik iets lekkers aan het koken. Om de calorieën er weer af te krijgen, fitness, wandel en dans ik.”