0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

DISCOVER trainingen en certificeringen

Word nu een DISCOVER gecertificeerde trainer, coach of consultant zodat je, intern of bij klanten, aan de slag kunt met onze DISCOVER Toolkit. DISCOVER is niet zomaar een standaard DISC analyse. Met de DISCOVER trainingen leer je de taal voor gedrag, drijfveren en/of talenten en kun je aan de slag met de ontwikkeling van mensen.
DISCOVER is inzetbaar in coaching, mobiliteit, werving en selectie, persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, ontwikkelassessments en organisatieontwikkeling.

Werk je al met gedrag en drijfveren of talenten? Neem contact met ons op of je bevoegd bent om een gratis DISCOVER overstaptraining voor Gedrag en Drijfveren of Talenten te volgen. Na afloop kun je direct aan de slag met onze DISCOVER Gedrag, DISCOVER Drijfveren en/of DISCOVER Talenten analyses en word je een geaccrediteerde DISCOVER trainer, coach of consultant.

Continue ontwikkelen met DISCOVER

DISCOVER is continu in ontwikkeling en we vinden het belangrijk dat onze trainers, coaches en consultants kennis kunnen bijhouden. Regelmatig houden wij masterclasses en verdiepingssessies, ‘terugkomdagen’ en intervisie-sessies voor DISCOVER gecertificeerden om de ‘best practices’ onderling uit te wisselen. Tevens is het mogelijk om de certificatietrainingen kosteloos opnieuw te volgen, wanneer je gecertificeerd bent.

Interesse in DISCOVER?

Heb je interesse in DISCOVER of wil je graag een gecertificeerde DISCOVER trainer, coach of consultant worden? Neem dan contact met ons op. Wanneer je met 4 of meer professionals gecertificeerd voor DISCOVER wilt worden, dan kunnen wij dit bij jou op locatie en op een aparte datum organiseren.

Alle Training Events van 2018

Expertisecentrum Plato heeft voor 2018 diverse DISCOVER trainingen ingepland.
Hieronder de data van de ingeplande trainingen.
Let op: indien je met meerdere collega’s een DISCOVER training wilt volgen, dan kan de datum en locatie (bijv in-company) hierop worden aangepast.

Certificering voor DISCOVER Gedrag & Drijfveren

Tijdens deze tweedaagse training worden professionals opgeleid als DISCOVER trainer, coach of consultant. Je leert werken met het gedrag en drijfveren van mensen, hoe de DISCOVER analyse werkt en maakt kennis met diverse toepassingen van DISCOVER. Na afloop kun je aan de slag met DISCOVER Gedrag & Drijfveren, voor individuen en teams. De tweedaagse training vindt plaats op de volgende locaties en data:

Locatie Hoogeveen: 

Locatie Lijnden (Amsterdam)

Locatie Ede

Training bij u op locatie en op een datum die u past

Certificering voor DISCOVER Talenten

De DISCOVER Talententraining is het vervolg op DISCOVER Gedrag & Drijfveren. Tijdens deze tweedaagse training worden professionals opgeleid als DISCOVER trainer, coach of consultant. Je leert werken met de talenten van mensen, hoe de DISCOVER analyse werkt en maakt kennis met diverse toepassingen van DISCOVER. Na afloop kun je aan de slag met DISCOVER Talenten, voor individuen en teams. De tweedaagse training vindt plaats op de volgende locaties en data:

Locatie Hoogeveen: 

Locatie Lijnden (Amsterdam)

Locatie Ede

Training bij u op locatie en op een datum die u past

Certificering voor DISCOVER Teamtrainer

In deze specialisatietraining DISCOVER Teamtrainer leer je:

Na voltooiing van de training ontvang je het certificaat DISCOVER Teamtrainer. Dit certificaat geeft je het recht teambestanden af te nemen voor gebruik in de DISCOVER Tableau Reader.

De tweedaagse training vindt plaats op de volgende locaties en data:

Locatie Hoogeveen: 

Meer weten over DISCOVER?

Heb je interesse in DISCOVER of wil je graag gecertificeerd DISCOVER trainer, coach of consultant worden? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over DISCOVER vind je hier:

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met mij op.
Ruben Draaijer

06 - 115 390 18
ruben@plato.nl