0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Loopbaanontwikkeling met DISCOVER

DISCOVER is een online analyse instrument dat loopbaancoaches helpt om snel inzicht te krijgen in iemands persoonlijkheid. DISCOVER geeft inzicht in wie je bent, waar je energie van krijg en wat je kan en minder goed kan. Deze drie elementen geven een volledig beeld waarmee je de coachee verder kan helpen aar een nieuwe baan. De kracht van DISCOVER zit in de verbinding tussen gedrag, drijfveren en talenten. In één rapportage heeft de coachee inzicht in zijn volledige potentieel!

Loopbaanadvies met DISCOVER

DISCOVER geeft in loopbaantrajecten de coachee inzicht in zijn kwaliteiten, drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast zie je met de uitkomsten goed wat voor soort organisaties wel of niet bij de coachee passen doormiddel van de drijfveren. Met DISCOVER krijg je bijvoorbeeld snel duidelijk dat:

Word zelf DISCOVER coach!

Nieuwsgierig hoe jij mensen verder kunt helpen met hun loopbaanvraag met behulp van DISCOVER? Vraag via onderstaande formulier meer informatie en een gratis voorbeeld DISCOVER rapportage aan. Meerdere malen per jaar bieden wij DISCOVER certificatietrainingen aan. Tijdens deze training leer je het gedrag, de drijfveren en talenten van mensen te duiden en om te zetten naar een gericht ontwikkeladvies.  Ik ontvang graag een DISCOVER voorbeeldrapportage

  *verplicht veld

  Goh. Interessant ontwikkelinstrument!

  Enthousiast geworden? Neem contact met me op om de mogelijkheden van DISCOVER te bespreken. Ik vertel je er graag meer over!

  Sterre van Woerden

  06 - 118 322 23
  sterre@plato.nl