0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

DISCOVER Teamanalyse certificering

Wil je leren hoe je de informatie uit DISCOVER analyses kunt gebruiken om hele effectieve teamsessies te organiseren? En teamleiders adviseren hoe ze hun team optimaal kunnen leiden? Andere DISCOVER professionals ontmoeten en leren van hun praktijkcases? Meld je dan nu aan voor de DISCOVER Teamanalyse certificering.

DISCOVER Teamanalyse

DISCOVER specialisatietrainingen zijn bedoeld voor DISCOVER Professionals die het maximale uit DISCOVER willen halen voor de personen, teams en organisaties waarvoor ze werken. In iedere specialisatietraining behandelen we een specifiek thema, doe je nieuwe kennis op en ervaar je nieuwe toepassingen van DISCOVER.

In deze DISCOVER Teamanalyse certificering leer je:

Na voltooiing van de training ontvang je het certificaat DISCOVER Teamanalyse.

Data en locatie

De DISCOVER Teamanalyse certificering bestaat uit twee trainingsdagen met daartussen een periode om aan de slag te gaan met een team uit je eigen praktijk. Bij voldoende belangstelling wordt er data met de belangstellende deelnemers afgestemd. Heb je belangstelling? Meld je hier aan. 

Voorwaarden

Voor deelname gelden de volgende voorwaarden:

Programma

Starttijd op beide dagen: 09:00 uur (ontvangst vanaf 08:45 uur)

Aanvullende DISCOVER kennis

Geavanceerde teamanalyse met DISCOVER Tableau

Benutten van het teampotentieel

Hoe organiseer je een DISCOVER teamsessie?

Eindtijd op beide dagen: 17:00 uur

Goh. Dat klinkt interessant!

Wil je je aanmelden voor de specialisatietraining DISCOVER Teamanalyse of wil je graag meer informatie over DISCOVER? Neem dan contact met me op.

Sterre van Woerden

06 - 118 322 23
sterre@plato.nl