0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Proefcollege leergang Dienstverlening | 19 juni

Ontdek de toekomst van klantgerichtheid

Ben jij teamleider of manager binnen een dienstverlenende afdeling en wil je jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? Schrijf je dan in voor het proefcollege van onze Leergang Dienstverlening op 19 juni en ontdek hoe je met innovatieve methodes, technieken en inzichten de klantbeleving kunt optimaliseren.

Wat kun je verwachten tijdens het proefcollege?

Tijdens dit proefcollege maak je kennis met de kernonderwerpen van de leergang Dienstverlening, zoals klantcontact, omnichannel strategieën en het gebruik van AI in dienstverlening. Onze ervaren docenten geven je een voorproefje over hoe je jouw team kunt inspireren en effectief kunt werken aan verbeterpunten in je dienstverlening.

Datum: 19 juni 
Tijd: 09:00 – 10:00 uur
Locatie: online
Kosten: geen

Ben jij benieuwd hoe jij de dienstverlening binnen jouw organisatie kan verbeteren op basis van de nieuwste klantcontactstrategieën en AI-toepassingen? Meld je aan voor ons proefcollege!
  *verplicht veld

  Leergang Dienstverlening

  Dit najaar starten we met een nieuwe leergang gericht op de nieuwste ontwikkelingen in dienstverlening. We bieden je de kennis en ervaring om innovatieve klantcontactstrategieën te ontwikkelen en toe te passen. Daarnaast gaan we uitgebreid in op hoe de laatste AI-toepassingen jouw werk makkelijker kunnen maken. De highlights van deze leergang zijn:

  Klik hier voor meer informatie over de leergang.
  Heb je vragen over het proefcollege of de leergang? Neem gerust contact met me op!

  Maarten Banis

  06 - 418 638 10
  maarten@plato.nl