0629168666 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Leergang Dienstverlening

Optimaliseer jouw klantbeleving met de nieuwste innovaties

Ben jij een teamleider of manager binnen een dienstverlenende afdeling en wil je jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? Schrijf je dan in voor de nieuwe leergang Dienstverlening van Plato en ontdek de nieuwste methodes, technieken en inzichten om de klantbeleving te optimaliseren!

Waarom deelnemen aan de leergang?

Deze vierdaagse leergang biedt een diepgaande verkenning van de laatste ontwikkelingen in dienstverlening. Van het verbeteren van klantcontact tot het toepassen van AI-oplossingen, wij geven je de tools en kennis om direct aan de slag te gaan met praktische verbeteringen in jouw organisatie.

Wat leer je tijdens de leergang?

Dag 1: Introductiedag
Tijdens deze dag starten we met het huidige klantcontact in jouw organisatie te analyseren. Je verkent de obstakels die je tegenkomt en krijgt inzicht in zowel nationale als internationale ontwikkelingen in dienstverlening. Daarnaast ontdek je hoe je effectief gebruik kunt maken van verschillende kanalen voor een optimale omnichannel klantervaring.

Dag 2: Rol van jouw team in klantcontact
Op deze dag leer je de rol van jouw team in de keten van klantcontact begrijpen en verbeteren. Je krijgt handvatten om je dienstverlening in te richten en je visie daarop te ontwikkelen. Bovendien identificeer je verbeterpunten binnen je eigen organisatie en leer je hoe je de klantreis in kaart brengt met Customer Journey Mapping.

Dag 3: Klantparticipatie en borgen van de prestatie
Deze dag staat in het teken van het toepassen van het Customer Operations Performance Center (COPC) model. Je leert hoe je klantparticipatie kunt integreren in je processen, effectief gebruik maakt van KPI’s en servicenormen, en klantfeedback inzet om je dienstverlening te verbeteren.

Dag 4: AI en de toekomst van dienstverlening
Op de laatste dag maak je kennis met de basis van kunstmatige intelligentie (AI) en ontdek je diverse AI-toepassingen die de front office en dienstverlening kunnen verbeteren. Je leert hoe AI de toekomst van dienstverlening kan transformeren en hoe je deze technologie in jouw organisatie kunt toepassen.

Proefcollege

Op 19 juni organiseren we een proefcollege van deze leergang. Van 9.00 tot 10.00 uur nemen we je mee in de inhoud, onderwerpen en aanpak van deze leergang. Klik hier voor meer informatie over het proefcollege en om je in te schrijven >>

Praktische informatie

Data: 4 dagen, start medio oktober 2024 van 9:00 – 16:00 (exacte data worden binnenkort bekend gemaakt)
Locatie: Trainingslocatie Plato, Brinkkampen 33, Spier
Kosten: € 2.499 per persoon (exclusief btw, inclusief lunch en Customer Journey Mapping flipover werkboek)
Deelnemers: 8-12 deelnemers

Ik wil graag deelnemen!

Wil jij de dienstverlening verbeteren op basis van de nieuwste klantcontactstrategieën en AI-toepassingen? Meld je vandaag nog aan voor onze leergang!
  *verplicht veld

  Docenten van de leergang

  Jan Roelof Steenbergen
  Jan Roelof Steenbergen is een gepassioneerde professional met uitgebreide ervaring in het optimaliseren van klantenservice en dienstverlening. Met meer dan zes jaar ervaring als interim manager en adviseur van KCC- en dienstverlenende teams bij diverse gemeenten en als docent dienstverlening bij de Bestuursacademie, brengt hij een schat aan kennis en praktijkervaring mee om organisaties te helpen hun klantbeleving te verbeteren.

  Maarten Banis
  Maarten Banis brengt als begeleider van deze leergang een uitgebreide ervaring op het gebied van product- en diensten/serviceontwikkeling mee. Als senior consultant en trainer heeft hij zich gespecialiseerd in klantgerichte methoden zoals Design Thinking en Journey Mapping, methoden waarbij de gebruiker altijd centraal staat. Daarnaast heeft Maarten ruime ervaring in team- en organisatieontwikkeling, waardoor hij organisaties effectief kan begeleiden bij het implementeren van innovatieve werkmethoden.

  Goh. Interessante leergang!

  Neem gerust contact met me op voor meer informatie of voor je vragen!

  Maarten Banis

  06 - 418 638 10
  maarten@plato.nl