0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Kennismaking AI | 7 maart

Een scholier laat zijn werkstuk maken door ChatGPT, de chatbot op een website beantwoordt je vragen en Netflix en Spotify leggen je gepersonaliseerde aanbevelingen voor. Zo maar een aantal voorbeelden van AI, oftewel kunstmatige intelligentie. Je kan er niet meer omheen en het zal onze toekomst steeds meer gaan vormgeven. Maar wat is het precies? En wat kan je ermee?

Ontdek de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie!

Op 7 maart organiseren we voor de derde keer een kennismakingssessie AI. Tijdens deze kennismaking nemen we je mee in de basisprincipes van kunstmatige intelligentie. Je leert niet alleen wat AI is en hoe het in grote lijnen werkt, maar ook hoe het ons dagelijks leven en daarmee de manier waarop we werken zal beïnvloeden. Welke kansen biedt AI en wat zijn de risico’s?

Dit doen we door inzichten te geven in de enorme verscheidenheid aan toepassingsgebieden binnen het maatschappelijk domein. Je gaat dit tijdens de kennismaking zelf ervaren door met een aantal tools, zoals ChatGPT, aan de slag te gaan.

Laat je inspireren door de vele toepassingen van AI

Mis deze kans niet om je kennis van AI te vergroten en laat je inspireren door de grenzeloze mogelijkheden!

Wanneer: 7 maart | 14.30 – 16.30 uur
Waar: Trainingslocatie Plato | Spier
Kosten: €149,-

Schrijf je vandaag nog in (vol = vol)


  *verplicht veld

  Maarten is Consultant Digitaal werken bij Plato en daarnaast werkzaam als Business Development Manager bij Legamaster, marktleider in digitalisering.

  Voor al je vragen rondom AI kan je bij mij terecht. Ik help jou en je team of organisatie graag (verder) in de toepassing en integratie van kunstmatige intelligentie in het dagelijkse werk.

  Maarten Banis

  06 - 418 638 10
  maarten@plato.nl