0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

DISCOVER Mini-trainingen

DISCOVER Mini-trainingen zijn korte (online) trainingen die bedoeld zijn om DISCOVER Professionals de basisvaardigheden van een praktische toepassing van DISCOVER te leren. In de interactieve mini-trainingen wordt gewerkt aan actuele, praktische toepassingen van DISCOVER. Dit geeft de DISCOVER Professional handvatten om, met de nieuw opgedane inzichten, DISCOVER nog beter toe te passen. Voor de mini-trainingen kunnen maximaal 4 personen deelnemen. Hiermee zorgen we er voor dat de interactie en het leerrendement hoog is.

Onderwerpen

Onderwerpen variëren per mini-training. Bij voldoende interesse in een Mini-training wordt er met de deelnemers een training ingepland.

Kosten

De kosten voor de DISCOVER mini-training bedraagt €150,-.

Thema 1: Online DISCOVER teamsessie verzorgen

Je bent gecertificeerd en wilt DISCOVER vooral toepassen in de dagelijkse praktijk. Bij deze training ligt de focus op het faciliteren van online teamsessies waarbij de deelnemers een DISCOVER Analyse hebben gemaakt.

Leer in 3 uur hoe je zelf een online sessie kunt voorbereiden en geven, waarbij:

 

Thema 2: DISCOVER Werving & selectie

Je bent gecertificeerd en wilt DISCOVER vooral toepassen in de dagelijkse praktijk. Tijdens deze mini-training leer je hoe je aan de hand van DISCOVER de beste kandidaat kunt matchen met het gewenste profiel. De eerste stap is om vanuit DISCOVER teamoverzichten en de context van het team de vraag te beantwoorden: wat zoeken wij voor kandidaat?
Aan de hand van het antwoord kan er vanuit DISCOVER een profiel/vacaturetekst worden opgesteld.
Daarna gaan we aan de slag om met DISCOVER profielen een match te zoeken met het opgestelde profiel. Bij een geschikte kandidaat volgt een DISCOVER advies.
Bovenstaand proces doorlopen wij tijdens de mini-training waardoor je gelijk met het oefenen van een case de theorie kunt toepassen.

Meld je hier aan! 

Goh. Interessant deze DISCOVER mini-training!

Voor meer informatie of aanmelding kan je bij mij terecht.

Sterre van Woerden

06 - 118 322 23
sterre@plato.nl